LG bekräftar display, kylfläns och artificiell intelligens för LG G6

Note: We hope you enjoy reading this article: LG bekräftar display, kylfläns och artificiell intelligens för LG G6

När du kommunicerar ditt pressevenemang till Mobile World Congress 2017som vi redan har rapporterat till er i morse, LG Korea har spillt lite på den smartphone som kommer att vara huvudpersonen, utan att uttryckligen kalla den LG G6, men ändå avslöja en del intressanta detaljer, som delvis bekräftar vad vi redan har sett.

Först av allt displayen: 18:9 vid 1 440 x 2 880 pixlars upplösningprecis den panel som LG själva presenterade för en kort tid sedan, nämligen en 5,7 tum QHD + vid 554 ppi. Enligt LG kommer just detta bildförhållande att tillåta dig att “se mer” och kommer att åtföljas av en “serie av UX”, vilket tyder på att den grafiska aspekten av gränssnittet lätt kommer att kunna anpassas med olika teman.

LG bekräftar också användningen av värmeledning för att bättre avleda värmen internt, samtidigt som man inför verifieringstester som uppfyller högre standarder än internationella, för att förpacka en “explosionssäker” produkt.

Slutligen, och det är här saker och ting blir ännu mer intressanta men mindre tydliga, talar LGs pressmeddelande också om “artificiell intelligens, snabb och korrekt, vilket kommer att tillhandahålla personliga tjänster skräddarsydda för användaren, särskilt när han använder den. Kortheten i uttalandena och språkbarriären tillåter oss inte att extrapolera mer information, men med tanke på att röstassistenttemat verkar vara i centrum för Samsungs intressen med Galaxy S8, tvivlar vi inte på att LG kommer att säga sitt med G6 .

Relaterade artiklar

Back to top button