LG arbetar på en 3D Optimus med 2D-mått

Det fina med telefoni (och inte bara) är att du inte har tid att sola dig för ett köp, att det redan pratas om efterföljaren till den modellen, därför kära nya ägare av Optimus 3D, lägg din själ i fred eftersom din smartphone är redan föråldrad: framtiden för 3D kommer att vara i 2D!

Faktum är att redaktionen på Pocket-lint säger sig ha fått bekräftelse från LG själva att företaget jobbar på efterföljaren till den första tredimensionella smartphonen i Androids historia, och att den nya modellen kommer att vara särskilt tunn, t.o.m. inte så mycket som att vara i 2D, tyvärr. 7 mm skulle vara ett bra mål för en tredimensionell skärmenhet, i linje med andra ultratunna modeller som för närvarande finns på marknaden (men inte tredimensionella).

Henry Noh, utvecklare på LG, medger rakt ut att Optimus 3D för närvarande inte är telefonen med det mest attraktiva utseendet som finns, även om de olika smartphonemodellerna i allmänhet är likadana, med stora skärmar.(och snart ännu större) , samma kameror och till och med samma operativsystem.

Ur denna synvinkel sticker en autostereoskopisk 3D-modell fortfarande ut bland massorna, så länge den vet hur man tillfredsställer dem också estetiskt.

Syftet är därför att “kamouflera” en 3D-smarttelefon, så att den lätt kan förväxlas med vilken som helst vid första anblicken, men som vet hur man förvånar när den väl är påslagen. Kommer LG att lyckas? Vi kommer att få reda på det i ett ospecificerat ögonblick 2012; under tiden måste vi trösta oss med de modeller som alla är desamma som den nuvarande marknaden erbjuder. Kommer vi att kunna vänta?

Relaterade artiklar

Back to top button