Leveransproblem påverkar också Samsung, Galaxy S21 FE hänger i våg (uppdaterad)

Efter marknadsintroduktionen av Galaxy S21-serien, Samsung har beslutat att ägna sig åt utvecklingen av en ny familjemedlem som användarna väntat mycket på, nämligen Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition). Allt verkade fortsätta normalt, med den officiella lanseringen som förväntas under månaden Augusti, men från de nyheter som har cirkulerat under de senaste timmarna framgår att enhet Det hade kunnat vara avstängd av Samsung samma för vissa problem i försörjningskedjan av komponenterna.

LÄS OCH: Xiaomi och snabb laddning vid 200W: batteriförbrukning är inte så illa

Alla källor verkar vara överens om att produktionen av Samsung Galaxy S21 FE har avbrutits, men det finns fortfarande ingen överenskommelse om anledning det skulle leda till detta beslut. Vissa hävdar att den plötsliga uppsägningen beror på global brist på halvledare (och därmed av marker), och som Samsung skulle ha meddelade sina partners den 11 juni avstängning av produktion av delar för S21 FE och annullering av beställningar för undermaterial. Allt lager och komponenter som redan är i produktion skulle ha varit omfördelas till nya vikbar från det sydkoreanska företaget.

Den andra tankeströmmen argumenterar istället för att problem utlösaren för denna reaktion heller relaterat till batteriet och inte marker. Till skillnad från chips går den globala batteritillverkningen smidigt, men vissa specifika komponenter som den nya tekniken i S21 FE förutser skulle ge Samsung problem som inte upp till par.

Relaterade artiklar

Back to top button