Letar du efter bekräftelse på specifikationerna för Xiaomi Mi8? Det påstådda försäljningspaketet tar hand om det (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Letar du efter bekräftelse på specifikationerna för Xiaomi Mi8? Det påstådda försäljningspaketet tar hand om det (bild)

Efter den aura av mystik som har omslutit honom i flera veckor verkar det som att Xiaomi äntligen har öppnat ryktets kranar och läcker på hans Mi8, mindre än en vecka efter presentationen. I morse hade en affisch återigen bekräftat den övergripande designen och framträdande egenskaperna hos den kinesiska tillverkarens nya topp i sortimentet, nu är det den påståddas tur försäljningsförpackningarsom har mycket att berätta om de tekniska specifikationerna.

Vi har vetat ett tag att det är så Snapdragon 845 det kommer att vara SoC som väljs för att animera nästa juvel i Xiaomi-huset, men det kommer inte att vara den enda aspekten högst upp på enheten. Även dubbel GPSutan motstycke i smartphonevärlden kommer att locka många framtida köpares nyfikenhet, tillsammans med dubbel kamera bakre utrustad med artificiell intelligens och till den främre kameran från ben 20 megapixlarsom kommer att stödjas av ett dedikerat system för ansiktsskanning.

Mi8 som finns i försäljningspaketet du ser på bilderna kommer att vara utrustad med 6 GB RAM Och 64 GB internminnemen det kommer inte att vara förvånande om Xiaomi också kommer att lansera andra varianter med större minnesklipp.

Beviljas närvaron av dörren USB typ Cmedan det är oklart om ljuduttag det kommer att finnas, men det är mycket troligt att den saknas. Även om det är kort tid kvar för lanseringen, under de kommande dagarna kan därför mer information komma ut i förväg håll dig uppkopplad på våra sidor för att inte missa något på nya Xiaomi Mi8.

Relaterade artiklar

Back to top button