Lenovo Z5 Visad av vicepresident Chang Cheng: Det är gränslöst! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Lenovo Z5 Visad av vicepresident Chang Cheng: Det är gränslöst! (Foto)

För bara tre dagar sedan berättade vi om en smarttelefon i toppklass från Lenovo kommer nästa månad. Indiskretionen kom direkt från vice President av Lenovo Chang Cheng. Samma Chang Cheng som gav oss en idag skiss av smartphone design!

Först och främst, låt oss börja från förnamn. I sitt inlägg på WeiboCheng gav oss namnet på toppen av sortimentet: smartphonen kommer att kallas Lenovo Z5 (syns även på skissen). På tal om designen är det omedelbart klart hur Z5 praktiskt taget kommer att vara en enhet gränslös (utan det ökända hack) tack vare en noggrann ingenjörskonst och det faktum att Fram kamera det kommer nästan säkert att vara “pop-up”.

Låt oss försöka analysera skissen mer grundligt: ​​förutom den främre kameran saknas också andra sensorer på framsidan: var kommer de att ha placerats? Dessutom, sidopositionen av antenner (du ser sidobanden) skulle indikera en Metall ram unibody (utan bakglas).

Det ser ut som en topp i sortimentet fullt av nyheter, så mycket att i inlägget på Weibo Cheng hänvisade till “4 tekniska innovationer“och”18 patenterade teknologier“.

Vad tycker du om denna Lenovo Z5? Inspirerar det dig?

Relaterade artiklar

Back to top button