Lenovo Yoga Duet 7i låter definitivt och ser ut som en yta …

Jag måste säga att Lenovo har varit förvånansvärt lågmäld i år, vad gäller lansering av surfplattor. De brukade churn ut minst ett dussin nu, inklusive konvertibler och andra experimentella saker. Pandemin måste ha påverkat dem, eftersom rytmen har avtagit. De förbereder fortfarande en högre skiffer som kallas Lenovo Yoga Duet 7i, som menas som en rival för Surface Pro 7 och iPad Pro.

Den helt nya Lenovo Yoga Duet 7i har en 13-tums IPS LCD-skärm med smala ramar och även en Quad HD-upplösning. Den har också 100% täckning för sRGB-färgspektrum, liksom 450 ljusstyrka. Enhetens olika konfigurationer inkluderar 16 GB LPDDR4 RAM och upp till 1 TB PCIe SSD-lagring. CPU-valet inkluderar Intel Core i7 10: e generationen. Grafiskt sett finns det bara Intel Iris Plus, om du undrar, även om ingen förväntade sig spelkraft från den här maskinen.

Enheten körs på Windows 10 och enligt Lenovo kan den ge upp till 10,8 timmars funktionstid. Det finns också två färgval: Slate Grey och Orchid, plus Dolby Audio-akustik, Dolby Vision för skärmen och en intelligent penna som heter Lenovo E-Color Pen. Det häftiga med det är att det låter dig välja färger från omgivningen genom att bara knacka på dem med spetsen på pennan. Vi förväntar oss också att enheten börjar från 1199 euro och dess penna och QWERTY-tangentbord kommer att buntas.

Det hela väger bara 1,16 kg, med tangentbord ingår, plus det finns också en kickstand och vi har också WiFi 6 för snabb anslutning. Alexa och en IR-kamera med Windows Hello gör allt smartare.

Relaterade artiklar

Back to top button