Lenovo verkar ha för avsikt att ta med MediaTek-processorer till Moto G-serien också

Note: We hope you enjoy reading this article: Lenovo verkar ha för avsikt att ta med MediaTek-processorer till Moto G-serien också

Vad kommer att förändras i de nya smartphones Motorola under beskydd av Lenovo? En sak verkar mer och mer trolig, åtminstone för serien Moto G och Moto E: införandet av SoC MediaTek i stället för Qualcomm Snapdragon, som fram till nu alltid hade animerat linjen.

Vi har redan sett några riktmärken för en möjlig ny Moto E (2016) med MediaTek SoC MT6735Poch nu finns det nya riktmärken för hur framtiden ser ut Lenovo Moto G Turbo (2016), återigen med MediaTek SoC, den här gången specifikt MT6752en 64-bitars octa-core med nätverksstöd LTE Kat.4 och GPU Mali-T760. GeekBench avslöjar också några andra små detaljer, till exempel 2 GB Bagge och närvaron av Android 6.0 Marshmallowmen resten av specifikationerna är fortfarande ett mysterium.

LÄS ÄVEN: Moto X3 upptäckt i Indien

Troligtvis, med introduktionen av MediaTek-processorer i stället för Qualcomm, siktar Lenovo på att ytterligare begränsa kostnaderna för Motorolas mellanklasssmartphones; det räcker dock att användarupplevelsen, som alltid är mycket tillfredsställande (särskilt på Moto G), inte äventyras; men detta är för tidigt att säga.

Relaterade artiklar

Back to top button