Lenovo ThinkPad X1 Extreme: ingen bakgrundsbelyst speldator –

Lenovo ThinkPad X1 Extreme

Den fjärde generationen av denna ThinkPad Extreme-modell kommer att lämna ingen oberörd. Det här är en modell plus något från hela sortimentet, och det är inte utan anledning att dominera resten. För det första, för med bara 17,7 mm och 1,81 kg kan laget gömma sig 9:e generationens Core i11 CPU från H-serien men inte bara det, utan också imponerande NVIDIA RTX 3080 med 16GB GDDR6.

Detta kommer att vara den högsta konfigurationen vi kan välja, men vi kan också njuta av en modell med mer blygsam grafik, som NVIDIA RTX-3050 Ti, RTX 3060 eller RTX 3070, beroende på vilken konfiguration vi väljer.

Allt du kan fråga en bärbar dator

Vilken funktion du än letar efter, kommer du säkert att hitta den på den här enheten. Och storleken 16 tum Skärmen kommer att erbjuda 4K-upplösning med 600 nits ljusstyrka och Dolby Vision, tillsammans med ett urval av pekalternativ, pekare och fabriksfärgkalibrering.

Jobba med oss upp till 64 GB DDR4 RAM, upp till två 2TB M.2 SSD: er kan installeras i denna hårdvara, och 90Wh-batteriet kommer att hålla i upp till 10,7 timmar, enligt tillverkarens officiella data.

En bärbar dator för spelare utan några konstigheter

Lenovo ThinkPad X1 Extreme

Du kanske är trött på att se flashiga mönster för bärbara speldatorer. Detta Lenovo-förslag är motsatsen, eftersom dess kolfiberchassi fortsätter att behålla den eleganta och seriösa ThinkPads-linjen, samtidigt som den behåller sin ryktbarhet. 16-tums skärm med mycket reducerade ramar på alla fyra sidor.

Detaljer som 1080p webbkamera syftar också till att hålla profilen fokuserad på underhållning och spelströmning, och dess högtalarsystem erbjuder stöd Dolby Atmos

Glöm inte din företagsprofil

Lenovo ThinkPad X1 Extreme

Hur som helst, även med alla dessa funktioner, kan denna ThinkPad inte glömma sina rötter, och Lenovo inkluderar valfritt 5G-anslutning för att kunna arbeta var som helst, eller en betoning på säkerhet med biometriska lösningar som en läsare. Inbyggda fingeravtryck eller Windows Hello-kompatibilitet.

Hur många?

Lenovo ThinkPad X1 Extreme

Den stora frågan är uppenbarligen relaterad till priset och lanseringsdatumet för produkten. Detta superteam kommer att ha ett startpris 2 099 euro i sin konfiguration med en NVIDIA GeForce RTX 3050Ti och en skärm som kanske inte är 4K (tillverkaren beskriver den som “upp till 4K”.

Det kommer att börja säljas i augusti, så vi behöver inte vänta för länge för att anpassa besten efter vår smak och ta reda på dess slutpris (kanske något du aldrig velat veta, vi vet).

Relaterade artiklar

Back to top button