Lenovo Tab P11-surfplatta upptäckt på Google Play Console, avslöjar några …

Lenovo avslöjade i augusti en surfplatta Flik P11 Pro och nu verkar det som om en lättare modell är redo att poppa upp. Lenovo Tab P11 sågs precis på Google Play Console i en lista som avslöjade några specifikationer. Pro-modellen stod ut ur mängden genom en OLED-panel, men vi kan inte garantera samma coola funktion på den lättare enheten.

Den mer överkomliga skivan har upptäckts med en upplösning på 2000 x 1200 pixlar, en Snapdragon 660-processor och 4 GB RAM. Det dök upp på listan med stödda enheter från Google med kodnamnet TB-J606F. Den här nya enheten låter säkert som en rival för Samsung Galaxy Tab A7, som har Snapdragon 662 CPU inuti, men också bara 3 GB RAM, inte 4 GB. Den nya skivan körs på Android 10 och vi förväntar oss en 8 megapixels huvudkamera och 5 MP front shooter.

En 10 eller 11 tum skärm verkar troligt, plus en metall- eller plastkropp. Quad-högtalare skulle också vara trevliga, men allt beror på målgruppen och den ursprungliga marknaden där enheten rullar ut. För att vara ärlig låter Lenovo Tab P11 Pro mer frestande. Den kommer i november med en 11,5-tums OLED-skärm med HDR10, ett 8600 mAh-batteri, stöd för pennan och en dubbel bakkamera med en 13 MP huvudsensor och 5 MP ultrawide shooter. Konstigt nog har den här enheten också en dubbel frontkamera med två 8 MP-sensorer.

Priset är cirka 700 euro och vi förväntar oss att Tab P11 kommer att prissättas till hälften av beloppet.

Relaterade artiklar

Back to top button