Lenovo Storage D1212 – Direct Attached Disk Array

De bästa minneslagringssystemen i katalogen för en av de ledande utvecklarna i Lenovo Hardware Configurator. Nästa generations hybridlagring representeras av Lenovo D1212-modellen.

Huvudfunktionen är designens modularitet tack vare SAS-gränssnittet, som en enkel lekman kan förstå, vilket gör det möjligt att förenkla underhållsproceduren. Lenovo Storage D1212-design ger oberoende autonomi över arbetsprocessen och passar inte bara för vanliga utan också för stora organisationer som värdesätter stabilitet i sin IT-infrastruktur.

Det är möjligt att använda flyttbara SATA-enheter i standardstorlekar för 2,5 och 3,5 tum i en mängd på upp till 12 stycken, vilket ger mångsidighet och tillgänglighet, vilket gör att du snabbt kan hitta en ersättare om en komponent i någon enhet är fel.

SAS-moduler fungerar på en failover-klusterarkitektur (servergrupp) och använder rätt moduler för att starta om applikationer på en nod som inte har problem och låter en failover utföras utan behov av tekniker.

Hårddiskar i Lenovo Storage D1212 kan gå upp till 120 TB vid en nominell hastighet på 7200 rpm, eller upp till 10 TB med en hastighet på 10.000 rpm. Att arbeta i en RAID-array med SAS NL-teknik gör det möjligt för styrenheten att meddela närvaron av ett fel och överföra återställningsinformation till den valda noden utan att koppla bort den från hårddiskmatrisen utan att avbryta processen att spara eller uppdatera information.

Det är viktigt att ha en daisy chain-anslutning av upp till 8 D1212-enheter via en SAS-kedja, vilket ökar säkerheten för information i en dedikerad databas eller säkerhetskopior.

Schemat för att konstruera kluster av det aktiva / aktiva formatet med trafikomdirigering till en aktiv, det vill säga en fungerande nod och / eller flera noder, så att du kan fortsätta arbetet som började från början eller från mitten av processen.

Lenovo Storage D1212 kringgick inte heller strömförsörjningen, som använder två enheter med ömsesidig redundans av spänning med stora fläktar på varje enhet, för att förhindra att utrustningen som är utformad för att spara information lämnas utan elektricitet.

Begränsad garanti för Lenovo Storage D1212 kan vara upp till 3 eller 5 år, under vilken kunder måste byta ut skadade komponenter inom 24 timmar.

Relaterade artiklar

Back to top button