Lenovo reviderar sina strategier för Motorola: hejdå Moto X5 och nischade Moto Mods? (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Lenovo reviderar sina strategier för Motorola: hejdå Moto X5 och nischade Moto Mods? (uppdaterad)

Även om förvärvet av en verklig gigant inom tekniksektorn som Lenovo går tillbaka till 4 år sedan, har Motorola-märket ännu inte lyckats återuppliva det förflutnas härligheter, på grund av strategier som inte har visat sig tillräckligt framgångsrika hittills. . Man skulle kunna tänka sig förvirrande marknadsföringsval (lång samexistens mellan varumärke Lenovo och Motorola har varit otydliga, åtminstone i Italien), mjukvarustöd i passningar och startar och engagemang för Moto Mods konstant över tid men aldrig centralt. Men framtiden kan bli ännu mer i chiaroscuro.

Enligt en källa som rapporterats av kollegor från Android Policeskulle Lenovo ha bestämt sig för avsätta hans smartphone-serie Moto X, under en tid fanbärare av mellanklassen av sina smartphones. Som ett resultat läckte Moto X5 redan ihärdigt under det senaste, skulle det ha varit raderade. En rationalisering av rada upp vilket skulle kunna främja Moto G-serien till mellanklassen och lämna Moto E- och Moto Z-serien för att ta itu med de låga respektive höga.

Dessutom kan Lenovo ha beslutat att klippa vingarna Motorcykel Mods, vilket berövar dem deras mest innovativa och kreativa drivkraft. Modulerna mer än nisch de kanske kommer skär dig, för att ge vika för enklare och mer grundläggande idéer, såsom anpassade fall och powerbanks. Motorolas högsta ledning avböjde att kommentera denna läcka, som skildrar en inte så ljus framtid för det bevingade huset. Vi kommer att uppdatera dig om företaget kommenterar denna läcka.

Uppdatering 13/03/2018

Lenovo / Motorola uttalande:

2017 meddelade Lenovo att de skulle genomföra en global minskning av personalstyrkan, vilket påverkar mindre än 2 %. Den här veckan är inget annat än en fortsättning på den processen, och en minskning pågår vid Motorolas huvudkontor i Chicago som påverkar mindre än hälften av den totala arbetsstyrkan. Moto Z-familjen kommer att fortsätta att existera.

Relaterade artiklar

Back to top button