Lenovo Phab 2 Pro med Project Tango, vår förhandstitt från IFA 2016 (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Lenovo Phab 2 Pro med Project Tango, vår förhandstitt från IFA 2016 (video)

Efter att ha lämnat Project Ara idag, känner du dig föräldralös av revolutionerande teknik? Låt oss försöka fylla ditt tomrum med Projekt Tangoteknik utvecklad av Google som tack vare tre kameror och ett infrarött system tillåter att uppfatta distanserar och öppnar upp för nya och intressanta scenarier för augmented reality.

På IFA i Berlin fick vi prova Lenovo Phab 2 Proden första smarttelefonen i världen som använder Tango, vilket vi kunde uppskatta tack vare några demoappar.

Vi berättar direkt att Tango fortfarande är en teknik ganska omogen och samma Phab 2 Pro som var närvarande på mässan hade några problem innan demot; Men viss initial osäkerhet är acceptabel eftersom Tango är fantastiskt när det fungerar.

Du kan placera en dinosaurie i ditt vardagsrum såväl som en byrå, och i alla fall ser du genom displayen att du ser föremålet (eller juravarelsen) som du har valt vid dina fötter.

Det speciella att tack vare systemet som uppfattar avstånd, kommer Tango att placera elementet i förstärkt verklighet exakt på ett ställe och när den väl är placerad kan du gå runt den, närma dig den, byta perspektiv och så vidare: byrån i fråga kommer inte att flytta sig därifrån och du kan uppskatta den från alla vinklar som om det vore i ditt hem.

Det är tydligt att Tango är en teknik som kan utnyttjas för att revolutionera olika sektorer: vi kan föreställa oss utbildningssyften (om jag hade haft Tango när jag var 8 med dinosaurier, nu skulle jag veta ännu mer om stegosaurier, pterodactyler och följeslagare), men vi är säkra på att alla företag som säljer möbler också skulle ha ett mycket lättare liv.

Efter allt detta överlåter vi åt dig att bedöma: ta en titt på Lenovo Phab 2 Pro och Project Tango i videon nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button