Lenovo och Google kommer att lansera en Project Tango-smartphone för under 500 $, och Intel följer efter

Note: We hope you enjoy reading this article: Lenovo och Google kommer att lansera en Project Tango-smartphone för under 500 $, och Intel följer efter

Lenovo och Google tillsammans för den nya Project Tango-enheten

● Lenovo utvecklar den första “Project Tango”-aktiverade smartphonen som OEM i samarbete med Google

● Project Tango-tekniken tillåter den mobila enheten att “navigera” i den fysiska miljön som den gör för en människa

● Utvecklare har bjudits in att skicka in förslag på projekt Tango-appar som kommer att utvärderas och så småningom laddas upp till de nya Lenovo Project Tango-smarttelefonerna

LAS VEGAS, NV – 8 januari 2016: I samband med CES2016 Lenovo har meddelat att de har åtagit sig att utveckla den första mobila enheten med “Project Tango”, i samarbete med Google.

Tillgänglig från sommaren 2016, den nya smarttelefonenbaserad på Qualcomm® Snapdragon™-processorn, förvandlar skärmen till ett slags magiskt fönster som kan överlagra digital information och verkliga objekt.

Lenovo, Google och Qualcomm Technologies arbetar sida vid sida för att optimera mjukvara och hårdvara för att göra det bästa av Project Tango tillgängligt för användarna.

Google Project Tango är en teknisk plattform som använder avancerad datorseende, djupsensorer och rörelsedetektorer för att skapa en 3D-visningsupplevelse på skärmen och på så sätt tillåta användare att utforska miljön genom sin enhet.

Det är en kombination av specifik hårdvara och mjukvara som gör att enheten kan reagera på varje rörelse av användaren, oavsett om den går framåt, bakåt eller åt sidan. Till exempel kan apputvecklare förvandla vårt hem till en spelnivå eller skapa ett magiskt fönster mot förstärkta och virtuella verklighetsmiljöer. Project Tango-enheter kan känna igen platser de redan har varit, till exempel vardagsrummet i ett hem, ett kontor eller till och med en offentlig plats.

Till skillnad från GPS-system fungerar Project Tangos rörelsedetekteringssystem inomhus och låter dig utforska ett köpcentrum exakt, eller till och med hitta en specifik vara i en specifik butik.

Med hjälp av den integrerade sensorn kan Project Tango-enheter även fånga rummets 3D-dimensioner, vilket ger till exempel användbara mått för att välja nya möbler eller inredningstillbehör.

Som en del av detta partnerskap har Lenovo bjudit in utvecklare att stödja tillväxten av ekosystemet av Project Tango-baserade appar. Detta projekt kännetecknas faktiskt av teknisk potential som ger utvecklare möjligheten att utveckla appar som tidigare var otänkbara.

Genom att ansluta till https://www.google.com/atap/projekt-tango / app-inkubatorkommer utvecklare att kunna skicka in sina idéer och om deras förslag väljs ut kommer de att kunna erövra möjligheten att se sin app integrerad i de nya Lenovo-smarttelefonerna.

Förslag ska skickas senast den 15 februari 2016

Project Tango Tablet Development Kit kan köpas på Google Store: https://store.google.com/produkt / projekt_tango_surfplatta_utvecklings paket

Information, riktlinjer och utvärderingskriterier:

http://g.co/ProjectTango/AppInkubator

Relaterade artiklar

Back to top button