Lenovo Moto Z och Moto Z Play, vår IFA Berlin 2016 förhandsvisning (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Lenovo Moto Z och Moto Z Play, vår IFA Berlin 2016 förhandsvisning (foton och videor)

Lenovo Moto Z förhandsvisning | Moto Z Spela – Uppenbarligen missade vi inte möjligheten att prova på egen hand både nya Lenovo Moto Z Play, som just officiellt presenterades av företaget på IFA i Berlin, och Moto Z, som presenterades för några månader sedan men i pipelinen kommer jag till den italienska marknaden bara inom de närmaste dagarna.

De är båda modulära smartphones, därför kan rymma den så kallade Moto Mod på baksidan av locket, som därför är platt och försett med speciella stift. Priserna är inte de mest tillgängliga, 499 € för Z Play och 699 € för den klassiska Moto Z. För detaljer om hårdvara och Moto Mod tillgängliga, hänvisar vi dig direkt till artiklarna som rör tjänstemannaskapet (Moto Z här, Z Spela här).

Innan vi bara bedömer dem utifrån pris, låt oss se dem i vår förhandsgranskning av videon och i fotograferingarna som du hittar i slutet. Bland annat fick vi också tag på MotoMod Hasselbladden dyra fotomodulen (299 €) med 10x zoom.

Relaterade artiklar

Back to top button