Lenovo Moto G4 och Moto G4 Plus höjer ribban för mellanklassen och priset i Italien (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Lenovo Moto G4 och Moto G4 Plus höjer ribban för mellanklassen och priset i Italien (foton och videor)

Här kommer den nya Moto G4-familjen: varje modell överträffar förväntningarna

Lenovo K5 tillkännages i Italien

Milano, 17 maj 2016 – När det kommer till smartphones kan den råka bli besviken. Det som intresserar oss mest – som att till exempel ta perfekta bilder på våra barns spel, videochatta med mamma eller ha ett batteri som håller hela dagen – lever inte alltid upp till våra förväntningar. Det borde inte vara så; Smartphones måste faktiskt fokusera på teknologier som prioriterar de saker som verkligen betyder något för människor.

Så vi designade nästa generation av vår bästsäljande smartphone, Moto G4.
Och eftersom vi vet att varje person är unik och använder sin telefon annorlunda än andra, har vi lagt till en ny medlem i den här familjen: Moto G4 Plus. En enhet utrustad med en teknik utformad så att du aldrig behöver missa det som är viktigt. mer

Den nya Moto G4. Missa aldrig de viktiga ögonblicken för de människor du älskar.

Den ännu smalare 4:e generationens Moto G4 har en briljant 5,5-tums full HD-skärm med 13 MP-kamera för knivskarpa bilder att dela med andra. Batteriet på 3 000 mAh och den blixtsnabba åttakärniga processorn kommer att följa med dig. på eftermiddagens videosamtal med familjen och på utekvällar med vänner * Och om du behöver förlänga batteritiden ger TurboPower ™ dig sex timmars ström på bara 15 minuters laddning **. Moto G4, dual smartphone sim, stöder också 4G LTE-anslutning för utmärkt dataöverföring och surfa på internet.

Moto G4 Plus. Och missa inte ett foto som är värt att dela.

Moto G4 Plus har alla funktioner i Moto G4 plus nya funktioner som vi vet är viktiga för de som vill ha mer av sin smartphone. En av de viktigaste förbättringarna gäller kameran. Det finns inget värre än att missa det rätta ögonblicket och från och med idag kommer det aldrig att hända dig igen. Moto G4 Pluss 16 MP-kamera med två snabbfokusteknologier, med laser- och fasdetekteringsautofokus, fungerar tillräckligt snabbt för att du alltid ska kunna ta skarpa, skarpa bilder, dag och natt. DxOMarken av de ledande analytikerna i branschen, har betygsatt denna kamera till och med på samma nivå som för dyrare smartphones som iPhone 6s+.

Glömmer du ofta ditt lösenord? Nu kan du också göra det. Tack vare fingeravtrycksläsaren som är typisk för dyrare enheter krävs det bara en knapptryckning för att aktivera din telefon. Du kan till och med använda den för att godkänna köp i Google Play ButikTM.

Tillgängligheten för Moto G4 och Moto G4 Plus

Moto G4 och Moto G4 Plus kommer att finnas tillgängliga från mitten av juni i alla större hemelektronik- och e-butiker, prissatta till 249 € respektive 299 €.

Lenovo K5 kommer också till Italien

Även idag presenteras Lenovo K5, den dubbla sim-smarttelefonen med en stor skärm och exceptionell prestanda, robusthet, funktionalitet.

Den åttakärniga processorn levererar blixtrande hastigheter och enastående prestanda för uppslukande upplevelser med filmer, musik och spel. Du kan titta på extremt detaljerade filmer och videor på den stora och levande 5-tumsskärmen och ta dem till högsta nivå med briljant HD. Du kan glömma hörlurarna, eftersom det dynamiska ljudet från Dolby Atmos® och dubbla högtalare ger musik, filmer och till spel ett fylligt, kristallklart, skarpt ljud.

Fånga de viktiga ögonblicken i livet med den enastående 13 MP bakre kameran med LED-blixt eller ta selfies med den främre 5 MP-kameran. Och den har också gott om plats för dina favoritfoton, videor och applikationer tack vare det tillgängliga lagringsutrymmet på upp till 48 GB. Lenovo K5 är allt du vill ha i en smartphone och mer, för mycket mindre.

Dessutom stöder den 4G LTE-anslutning som möjliggör utmärkt dataöverföring och internetsurfning. Denna smartphone har ett elegant utseende med en aluminiumfinish, en tjocklek på endast 8,2 mm och en vikt på 142 g.

Lenovo K5 kommer att börja säljas i Italien från slutet av denna månad hos alla större hemelektronikbutiker och återförsäljare, från 189 €.

Relaterade artiklar

Back to top button