Lenovo LePad och U1 Hybrid: allt-i-ett surfplatta och netbook!

Note: We hope you enjoy reading this article: Lenovo LePad och U1 Hybrid: allt-i-ett surfplatta och netbook!

Vi visade dig en första video för 6 månader sedan; vi tillkännagav dess release i januari 2011 för tre månader sedan; och nu när tiden närmar sig kan vi äntligen presentera Lenovo LePad och U1 Hybrid, eller den saknade länken mellan surfplattan och netbookvärlden!

Med tanke på att detta fortfarande är en förproduktionsmodell är de första intrycken mycket bra. Android 2.2 beter sig väldigt bra även om det är troligt att Lenovo vill vänta på Honeycombs ankomst innan marknadsföring. Den 10,1 tum kapacitiva displayen har en fantastisk betraktningsvinkel och är mycket lyhörd. Lenovo har också djupt förändrat utseendet på Froyo: användargränssnittet vecklas ut genom tre paneler, en som innehåller cirkulära länkar till de olika apparna, en annan är uppdelad i 4 multimediapaneler som kan ändras storlek (foton, videor, ljud etc.) och den sista fliken är avsedd för widgets.

Om de tekniska egenskaperna är inte mycket känt och Tegra 2 är bara en hypotes men inte en säkerhet; den enda säkerheten gäller vad vi kan se: en mini-HDMI-port, en mini-USB, hörlursuttaget och en dubbel kamera, fram och bak på surfplattan.

När det gäller U1 Hybrid docka, å andra sidan, var vi mer olyckliga: modellen fungerade faktiskt inte, så vi har inte mycket att erbjuda dig, bilder åsido. Chassit är ganska tunt, tangentbordet är väldigt likt det på Lenovo IdeaPad U160 och pekplattan är utrustad med två knappar; Här finns även en USB-port och en HDMI. Vi får dock inte veta om dess hårdvaruegenskaper, inte heller om det integrerade batteriets längd.

Med det sagt så får vi bara hoppas på mer detaljer från CES i Las Vegas, medan vi väntar lämnar vi er med det mycket rika fotogalleriet.

Relaterade artiklar

Back to top button