Lenovo kommer att tillkännage den första Project Tango-baserade konsumentsmarttelefonen i juni (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Lenovo kommer att tillkännage den första Project Tango-baserade konsumentsmarttelefonen i juni (video)

På dagen idag Lenovo avslöjade några fler detaljer om sin årliga utvecklarkonferens, Tech Worldsom också vid detta tillfälle kommer att äga rum i San Francisco: bland de möjliga tillkännagivandena kommer det säkerligen att finnas det om den första smartphonen konsument baserat på Projekt Tango.

Tack vare ett system med kameror och sensorer kommer smarttelefonen att kunna kartlägga det omgivande rummet i realtidöppna upp nya verkligheter för både spelande att navigering i det omgivande utrymmet tack vare förstärkt verklighet:

Tech World 2016 kommer också att vara värd för stora produktmeddelanden; vi kommer att lansera världens första konsumentprojekt Tango-aktiverade smartphone i samarbete med Google. Project Tango ger förstärkt verklighet till din smartphone, inklusive spel, navigering och andra verktyg. Den här enheten ger dig ett helt nytt sätt att uppleva världen – vilket gör att du kan göra saker du aldrig kunnat föreställa dig, från att kartlägga inomhus runt ett museum till att skapa en 3D-spelmiljö till att visualisera hur ett nytt kylskåp passar in i ditt kök.

LÄS ÄVEN: Kommer Lenovos Project Tango Smartphone inte att anlända till Europa?

Smarttelefonen i fråga, förutom naturligtvisarray av kameror, kommer att ha en skärmstorlek på mindre än 6,5 “, och priset bör vara mindre än $ 500. Tillkännagivandet kan följas live på YouTube den 9 juni med start kl. 19:30 italiensk tid. video- publicerat av Lenovo för att sponsra evenemanget.

Relaterade artiklar

Back to top button