Lenovo förbereder sig för att släppa en kraftfull smartphone som kommer att ingå i företagets sortiment av spelanordningar

97f5b41fded7ac919dbd4c30fc.jpg

Enligt webbinsiders planerar den kinesiska tillverkaren Lenovo att hålla en presentation av den bästa smarttelefonen under de kommande månaderna. Den här enheten är avsedd för fans av spelapplikationer.

Källor hävdar att den framtida spelanordningen kommer att presenteras under Legion-varumärket. Under detta varumärke producerar Lenovo prylar som tillhör linjen spelanordningar: i synnerhet skärmar, stationära datorer och bärbara datorer.

Lite är känt om de tekniska parametrarna för den kommande nyheten. Experter tror att hårdvarukretsen kommer att baseras på Qualcomms senaste Snapdragon 865 mobila chipset. Enheten krediteras också med en avancerad skärm, vars uppdateringsfrekvens är minst 90 Hz. Troligtvis kommer spelets flaggskepp att vara utrustat med ett 5G-modem.

När det gäller Lenovo Legion-presentationen kommer den antagligen att äga rum i Barcelona vid Mobile World Congress 2020 eller i Las Vegas på elektronikutställningen CES 2020.

Källa: Mydrivers


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


Relaterade artiklar

Back to top button