Lenovo börjar sälja Moto E3 i Europa: även tillgänglig i Italien för 145 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Lenovo börjar sälja Moto E3 i Europa: även tillgänglig i Italien för 145 €

Officiellt tillkännagiven för ungefär en månad sedan är den nya Lenovo Moto E3 äntligen på väg även i butikerna på vår kontinentmed början i Storbritannien.

Lenovo har börjat sälja produkten för den engelska marknaden på sin sida, med en pris 100 kr moms ingår för den svarta modellen. Samma modell finns också till samma pris i butiken Kryddnejlikasom dock också har Moto E3 in vit färgmed leveranser från och med 17 oktober.

Det kinesiska företaget hade tidigare gjort det känt att Moto E3 inte skulle vara tillgänglig för den italienska marknaden, men på Amazon Italien är det redan möjligt att köpa det till ett pris av 132 € för den vita versionen (med leveranser inom 1-2 månader) och 145 € för den svarta, den enda med omedelbar tillgänglighet. Det finns inga ytterligare specifikationer, så vi vet inte om produkten är importerad från ett annat land, men den säljs och skickas av Amazon, så det blir inga garantiproblem.

För närvarande finns det inga andra butiker som säljer produkten, men om du är intresserad av att köpa, fortsätt följa oss på våra sajter så kommer vi att informera dig så snart som möjligt.

Artikeln har uppdaterats för att återspegla produktens faktiska tillgänglighet på den italienska marknaden.

Relaterade artiklar

Back to top button