Lenovo A5s skulle vara företagets nästa satsning för låg räckvidd

Det asiatiska titelföretaget har redan börjat värma motorer för de mobila förslagen som ska läggas fram nästa år. Så här får vi idag, genom en läcka, uppfattningen om Lenovo A5s, a smartphone Vad skulle vara inriktad på den låga änden.

Och vi säger det eftersom det skulle vara en uppdaterad version av den nuvarande Lenovo A5. Den senare har bland annat en 5,45-tums IPS LCD-skärm med HD + -upplösning, MediaTek MT6739-processor (fyrkärnig 1,5 GHz), 13MP huvudkamera, 8MP främre kamera och 4000 mAh batteri. Allt detta för cirka 86 USD.

Men återvänder till Lenovo A5s den här gången, här sade mobil blev precis fast efter att ha fått din Bluetooth SIG-certifiering.

Detta skulle vara Lenovo A5s inuti

Bilden ovanför dessa rader motsvarar det filtrerade dokumentet. Där kan man se att grej ifrågavarande identifieras under nomenklaturen L18081.

Det kommer sannolikt att komma med Bluetooth 4.1-anslutning.

Om vi ​​nu tar hänsyn till andra rykten före den som visats fram till den här tiden skulle Lenovo A5s kompletteras med en MediaTek Helio A22-processor, en fyrkärnig SoC som körs med en maximal frekvens på 2,0 GHz.

Som en sista information kan vi berätta om din programvara: Android 9 Pie ur lådan. Utan tvekan skulle det senare vara en mycket gynnsam punkt för Lenovo, eftersom det finns andra företag som tar ut nya terminaler men med en tidigare variant av det stora G.

Källa: Gizchina

Relaterade artiklar

Back to top button