Lei Jun tar bort alla tvivel: Xiaomi Mi Max 3 kommer inte fram förrän i juli

Note: We hope you enjoy reading this article: Lei Jun tar bort alla tvivel: Xiaomi Mi Max 3 kommer inte fram förrän i juli

Ett stort Xiaomi-evenemang väntas i slutet av månaden där företaget har meddelat att det kommer att presentera olika produkter. Även om det inte finns någon officiell bekräftelse på vilka enheter som kommer att lanseras talar flera rykten om Mi 7, Mi 8th Anniversary Edition och Mi Band 3. Det fanns också hypoteser om det möjliga utseendet på Mi Max 3 – sedan föregångaren presenterades i maj förra året – men VD:n för Xiaomi har eliminerat alla tvivel.

När Lei Jun svarade på en fråga från hennes Weibo-profil, det välkända kinesiska sociala nätverket, sa Lei Jun det Xiaomi Mi Max 3 kommer senaremer exakt i juli. Informationen vi har hittills talar om en 6,99″ FHD + smartphone med ett 5 500 mAh batteri och Quick Charge 3.0. Som vi redan hade förutsett kunde för första gången även trådlös Qi-laddning och en irisskanner introduceras.

Men nyare rykten nämner också det faktum 3,5 mm hörlursuttaget kan tas bort.

Telefonen kan vara finns i två varianter: en med Snapdragon 636, 3 GB RAM och 64 GB lagring och den andra med 4 / 128 GB Snapdragon 660. Båda ska vara utrustade med en dubbel bakre kamera – även om det inte är klart om det kommer att vara en Sony- eller Samsung-produkt – och Android Oreo 8.1.

Relaterade artiklar

Back to top button