Lei Jun bekräftar närvaron av fingeravtrycksläsaren under displayen för Xiaomi Mi7 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Lei Jun bekräftar närvaron av fingeravtrycksläsaren under displayen för Xiaomi Mi7 (foto)

I ett utbyte av kommentarer om Weibo, det kinesiska sociala nätverket, bekräftade Xiaomis VD närvaron av fingeravtrycksläsare under skärmen för minst en av de två varianterna av kommande MI7. Som du kan se på bilden längst ner i artikeln har Lei Jun själv förnekat skämtet från en användare, även om vi inte vet om svaret var seriöst eller ville kontra i en lekfull ton.

Precis som med Mi Mix 2S har Xiaomi roligt sår ledtrådar på sin nästa smartphone. Utöver den innovativa tekniska lösningen för fingeravtrycksigenkänning, Mi7 kommer i två varianter: en “standard” och en “plus”. Bara det sistnämnda kunde prunka spelaren under skärmen.

Detta skulle föra Xiaomi i nivå med Vivo (som 2017 lanserade den första smartphonen med en fingeravtryckssensor under skärmen), Huawei med sin Mate RS Porsche Design och kanske till och med Samsung, som enligt rykten skulle kunna föreslå lösningen i nästa Notes 9.

Relaterade artiklar

Back to top button