LeEco Le 2S passerar från AnTuTu, och resultatet verkar lämna inga tvivel: den kommer att ha Snapdragon 821

Note: We hope you enjoy reading this article: LeEco Le 2S passerar från AnTuTu, och resultatet verkar lämna inga tvivel: den kommer att ha Snapdragon 821

Nyligen LeEco har mött enorma framgångar i Kina: det är därför inte förvånande att 2S, planerad att släppas nästa månad, är efterlängtad av många. De senaste nyheterna om honom kommer från fosterlandets favorit sociala nätverk, det vill säga Weibodär en skärmdump med resultatet av AnTuTu benchmark.

I själva verket hade vi redan sett riktmärket för en modell “LEX720“i juni, men detta slår honom med nästan 4 000 poäng, förmodligen tack vare ytterligare förbättringar som har gjorts under de senaste månaderna. Det är nu praktiskt taget säkert att äran går till chippet Qualcomm Snapdragon 821: mängden Baggeå andra sidan ryktas det vara variabelt och beroende av internminne (4 GB för 32 GB-minnesmodellen och 6 GB för de med 64/128 GB lagring).

LÄS ÄVEN: Spotted Le 2S med 8 GB RAM och Snapdragon 821

Med tanke på lanseringen, som nu bara är några veckor bort, har LeEco också publicerat en affisch, som inte säger något för den västerländska läsaren, men som avslöjar för en infödd konstruktionen totalt i metall av enheten: du kan hitta den i Galleri nedan, tillsammans med benchmark-skärmdumpen.

Relaterade artiklar

Back to top button