LeEco kommer att lansera en smartphone med dubbla kamera med 4x optisk zoom och artificiell intelligens denna månad

Note: We hope you enjoy reading this article: LeEco kommer att lansera en smartphone med dubbla kamera med 4x optisk zoom och artificiell intelligens denna månad

Som du kanske vet är Plus av det nya iPhone 7 (har du läst vår recension?) är utrustad med bl.a 2x optisk zoom. Det finns uppenbarligen de som redan kommer fram för att försöka slå det, och som om inte en kinesisk tillverkare gillar LeEco?

Tydligen det kinesiska företaget LeEco, som under den senaste perioden vinner mark (nästa vecka landar det i stater Förenad), förklarade han, genom sitt eget grundare Jia Yuetingatt den första enheten kommer att lanseras denna månad LeEco Artificiell Intelligens-telefon (TheAI), därför utrustad med ett slags artificiell intelligensförmodligen en virtuell assistent som Cortana eller Siri.

Som om det inte vore nog enheten i fråga, vilket enligt en användare Weibo det borde heta LeEco Le 3kommer också att ha en dubbel rum bak med optisk zoom upp till 4Xvilket är dubbelt vad iPhone 7 Plus erbjuder.

Relaterade artiklar

Back to top button