Leagoo S9 kan vara en skamlös klon av iPhone X, men den har åtminstone fingeravtryckssensorn! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Leagoo S9 kan vara en skamlös klon av iPhone X, men den har åtminstone fingeravtryckssensorn! (Foto)

Den kinesiska tillverkaren Leagoo har verkligen aldrig glänste för originalitet och kvalitet med de enheter som lanserats på marknaden. Men den här gången är det verkligen så passerademed sin nya S9. Smarttelefonen kan i ett svep förutse i namnet Samsungs nästa flaggskeppsmodell, och av skamlöst kopiera i formulär iPhone X.

För att inte missa något ville Leagoo det dock på ett visst sätt perfekt projektet som Apple genomfört, kommer att fylla det glipa som, netto av godheten av FaceIDhar många påpekat att använda den ikoniska iPhone X: den fingeravtryckssensor. Alltså en snygg och jämn enhet mer komplett av modellen som den är inspirerad till, vad mer kan man begära?

Seriöst, Leagoo S9 är den senaste exponenten för ökända kinesisk tradition Att producera kloner av de mest kända och önskade enheterna, i klumpigt försök att rida dess framgång.

Av bilderna ser det inte ens illa gjort, netto bredare framramarsärskilt i den nedre delen, av frånvaron av omkopplaren för att tysta ringsignalen och, naturligtvis, av all avancerad teknik som implementerats av Apple i sin senaste topp i sortimentet.

Om du var nyfiken på det talar databladet om en SoC MediaTek Helio P40, 6 GB RAM och 128 GB internminneförutom en 5,8″ AMOLED-skärm i relation 19.5: 9 – precis som iPhone X – och till dubbel bakre kamera anordnade vertikalt, för att återskapa det mycket diskuterade bromsljusbred inklusive avsats.

Därför tror vi (och vi hoppas) att väldigt få verkligen kan ta hänsyn till det: om du letar efter smartphones billig av bra kvalitet (även konstruktiv och design), valet är verkligen bredutan att behöva förfalla i enheter utan ens den minsta egen identitetsom denna Leagoo S9.

Relaterade artiklar

Back to top button