Leagoo S10 fortsätter sin utveckling: här är det nya hacket i den första videon (foton och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Leagoo S10 fortsätter sin utveckling: här är det nya hacket i den första videon (foton och video)

Den nya Leagoo S10 är fortfarande en öppen byggarbetsplats, men det har redan pratats om på nätet tack vare några anmärkningsvärda funktioner, som gör det till en mycket mer intressant produkt än de tidigare modellerna från det kinesiska företaget. Det är i själva verket en smartphone som följer allt trender senaste inom mobilsektorn, och verkar verkligen vilja missa något.

Enligt de första uppgifterna som publiceras av företaget på den officiella webbplatsen bör designen ligga i framkant. På framsidan dominerar en riktigt stort hackdär alla sensorer och den främre kameran är monterade, medan den är inuti den stora displayen – förmodligen 6,21 tum AMOLED FHD + i 19:9 – den fingeravtryckssensordirekt under panelen.

När det gäller den interna hårdvaran är företagets val ännu inte slutgiltiga. Möjliga konfigurationer bör inkludera en SoC Qualcomm Snapdragon 710/680 eller MediaTeck Helio P60 / P70, 6/8 GM av RAM, 64/128/256 GB internminne och en dubbelkamera bak 20 + 13 MP eller 16 + 8 MP.

Uppenbarligen kommer det att finnas mjukvarustöd förartificiell intelligens avancerad, al Face ID, augmented reality och alla andra funktioner som redan setts på andra modeller. På ett estetiskt plan bör färgning också finnas tillgänglig “skymning“i stil med Huawei P20, som är en iriserande nyans mellan blått och lila.

Leagoo S10-projektet har redan lanserats på Indiegogo och söker finansiärer. Olika utgåvor av denna smartphone kommer sannolikt att släppas, med priser som varierar från $300 till $500. De första leveranserna bör starta i september, medan en oktober den fria försäljningen kommer att vara öppen.

Om du vill veta mer kan du besöka officiella webbplats av Leagoo på denna adress. I väntan på mer information lämnar vi dig under videoteaser officiella och några bilder förhandsvisning.

Relaterade artiklar

Back to top button