Låt oss prata lite om det möjliga priset för BlackBerry Priv …

Note: We hope you enjoy reading this article: Låt oss prata lite om det möjliga priset för BlackBerry Priv …

Vi har pratat mycket om den senaste tiden BlackBerry Priv, den första Android-smarttelefonen av björnbäret, men en mycket viktig detalj har hittills förblivit hypotetisk: priset. I nuläget har vi inga officiella bekräftelser ännu, men en första indikation kommer från den välkände uppgiftslämnaren läckflugaenligt vilken smartphonen kommer att kosta 3 999 kinesiska renminbi.

Genom att göra en enkel konvertering kommer vi fram till cirka 560 €, en siffra lite i mitten, vilket inte alls utesluter möjligheten att gå upp till 599 € på vår marknad. Utöver den exakta siffran är 3 999 Renminbi ett ganska högt värde för det kinesiska genomsnittet, så det är möjligt att vi BlackBerry Priv går långt bortom den enkla konverteringen.

LÄS ÄVEN: BlackBerry Priv övertygar inte helt

Kort sagt, ett pris i toppklass, för en smartphone som utan tvekan har originalitet att sälja, men som, baserat på vad som hittills har läckt ut, inte verkar så felfri. Tänk dock på att vi fortfarande är i det fulla spekulationsfältet, både vad gäller priset och kvaliteten på BlackBerry Priv, vilket vi kommer att kunna utvärdera exakt endast i recensionen.

Relaterade artiklar

Back to top button