Låt oss komma med en Galaxy S6 Edge från den officiella Samsung-inbjudan

Note: We hope you enjoy reading this article: Låt oss komma med en Galaxy S6 Edge från den officiella Samsung-inbjudan

Den officiella inbjudan från Samsung för lanseringen av Galaxy S6, som vi berättade om för några timmar sedan, döljer säkert åtminstone en ledtråd om lanseringen av nästa topp i sortimentet av företaget, men någon har gått lite längre försöker extrapolera från inbjudan även bilden av grannen Galaxy S6 Edge från Samsung.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 kommer att presenteras den 1 mars

Den resulterande bilden är ganska plausibel och, liksom de bästa optiska illusionerna, kommer det även i det här fallet att vara svårt att tro att det finns andra konfigurationer som skiljer sig från den här, men det är bra att komma ihåg att detta bara är en rendering. Bra gjort, men fortfarande en inofficiell rendering. Linjen är lika plausibel som den för Galaxy S6 Edge (vilket vi nu är säkra på
kommer att presenteras tillsammans med S6) och det är inte lätt att tro, eftersom det trots allt är nästan identiskt med nuvarande Galaxy Note Edge. Hur många av er är egentligen intresserade av att lansera en variant med böjd skärm på båda sidor, snarare än den mer klassiska modellen.

Relaterade artiklar

Back to top button