Lanseringen av Nokia 5.1 Plus (X5) i Kina har hoppats över, men orsaken beror inte på smartphonen (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Lanseringen av Nokia 5.1 Plus (X5) i Kina har hoppats över, men orsaken beror inte på smartphonen (foto)

Idag borde det ha varit lanseringen av den nya i Kina Nokia X5som bör komma till den europeiska marknaden med namnet Nokia 5.1 Plus. Istället för enhetens officiella egenskaper rapporterar vi avbokning av evenemanget presentation anordnad av HMD Global för problem relaterade till platsen för evenemanget samma.

Nyheten kommer direkt från profilen Weibo företag, genom meddelandet du kan se i gallerietmed vilken inga detaljer rörande nästa datum presentation av Nokia 5.1 Plus. Vi antar det det kommer inte att dröja längemed tanke på att orsakerna till uppskjutningen endast skulle kunna tillskrivas den plats som är värd för evenemanget.

Därför måste du vänta lite längre för att känna till de officiella funktionerna i nästa Nokia-smarttelefon med hack. Vi återkommer för att uppdatera dig om saken så snart HMD Global klargör de nya detaljerna för presentationen av enheten.

Relaterade artiklar

Back to top button