Lansering av Tweetbot 6 för iPhone och iPad. Vad är nytt? –

Tweetbot är nu en prenumeration

På senare tid har det varit många utvecklare som ser fler och fler företag som erbjuder sina appar med återkommande betalningar upp till en enda betalning per nedladdning. Faktum är att några av dem kom att ändra sin betalningsmetod i samma app, och bytte från det andra läget till ett abonnemang. När det gäller Tweetbot upptäckte vi att de tog den här vägen i den sjätte versionen av appen, som nu kräver en månads- eller årsprenumeration. Vi minns att vid nedladdningstillfället var Tweetbot en engångsbetalningsapplikation. Detta är de aktuella priserna för denna prenumeration:

  • Månadsprenumeration: 0,99 EUR
  • Årlig prenumeration: 6,49 EUR

Det bör noteras att det för närvarande finns lansera marknadsföring för vilka dessa priser redan har sänkts. Du kan också räkna med 7 dagars provperiod … I alla fall förväntas årsversionen, även om den kräver omedelbar betalning av hela beloppet, vara billigare än månadsversionen. Även om det är sant att detta för många kan vara ett dåligt beslut från utvecklarnas sida, måste vi erkänna att detta inte heller är ett högt abonnemang, eller att det inte kan antas av de flesta användare som har haft tjänsten hittills.

Mindre gränssnittsändringar

Den huvudsakliga förändringen av Tweetbot i den här versionen är den som nämns ovan, eftersom varken riktigt nya funktioner syns eller är dramatiska förändringar från tidigare versioner. Det finns mindre visuella förändringar, som att tweet-knappen nu är överst. Även om du lyckligtvis fortfarande kan ha de underliggande tillgångarna de redan hade, som att det inte fanns några organiska annonser eller av något slag, eller möjligheten att ha en klassisk tidslinjevy som gör den till hundra procent verklig genom att se dem i en kronologiskt okej. tweets från användarna du följer. Denna Tweetbot 6 har också den största anpassningen av appen.

Som vi sa i början finns många av funktionerna som Twitter-användare tidigare längtat efter och hittat på Tweetbot redan i båda apparna, så det blir mindre och mindre vettigt att använda sådana här klienter. Hur som helst, utvecklarna ville inte ge upp den lojala publiken som fortfarande följer med dem, och så fortsatte de att släppa nya versioner som den här. Appen finns nu tillgänglig för iPhone och iPad.

Relaterade artiklar

Back to top button