Lansering av nya DJI Pocket 2 Sunset White –

DJI Pocket 2 nu i vitt

Vi lovar att detta inte är ett skämt, även om du inte tror att du bara behöver gå till DJI:s officiella webbplats för att se själv. Hans senaste produkt är inte ny, utan en version av den befintliga, bara denna gång i vitt. Ja, DJI Pocket 2 är nu också i en nyans de kallar Sunset White.

Den välkända tillverkaren av drönare och gimbals för DSLR, spegellösa kameror och mobiltelefoner släppte för några år sedan den första DJI Osmo Pocket, som blev en hit bland många innehållsskapare. För i ett mycket kompakt format i fickformat och därav namnet, erbjöd den en mycket behändig kamera när det kom till smidig videoinspelning.

Denna första generation uppdaterades förra året och nya DJI Pocket 2 har förbättrat vissa specifikationer och detaljer när det gäller produktdesign jämfört med originalet. Detta fick de som använde den första modellen att på nytt uppmärksamma det andra förslaget.

Nåväl, några månader senare har varumärket släppt en vit version, vars enda nyhet är denna. Låt oss vara ärliga, sedan DJI släppte DJI Pocket 2 Sunset White där alla är mjuka i färgen, varför är kabeln svart? Det är en liten detalj, men eftersom vi är … DJI, gör ett komplett paket.

Men seriöst, färg kommer att vara oviktigt för många, men produkten kommer säkert att tilltala ett fåtal användare med en mer avslappnad profil och inte så många videoproffs. För i själva mobiltelefonerna har man märkt att färgen är tilltalande. Och om inte vad de säger Apple med sin iPhone 12 i lila eller alla de andra Android-modellerna med en blå, grön baksida, med ett mönster, etc.

När det gäller resten förblev dess tekniska egenskaper, som vi redan har sagt, intakta:

  • 4K-videoinspelning med 60 fps HDR
  • Bilder 64MP
  • 3-axlig stabilisering
  • ActiveTrack 3.0
  • Fångar stereoljud
  • Kompakt storlek
  • AI-videoredigerare
  • Smarta inspelningslägen

Naturligtvis skulle det vara bra om de, tillsammans med den nya färgen, även applicerade en billigare produkt. De skulle förstås ha lyckats öka försäljningen en aning, och inte så att den vita versionen kostar mer: 439 euro jämfört med nuvarande 369 euro som man kan hitta den svarta modellen för. original.

Ny firmware för DJI RS 2

Tillsammans med detta har den nya DJI Pocket 2 i vitt tur för användare av en av de senaste gimbals för DSLR och spegellösa kameror. Eftersom den senaste tiden DJI RS 2 fått en ny uppdatering som kommer att förbättra delning med de viktigaste kamerorna på marknaden.

Denna meditation ny firmwareversion förbättrar integration och kontroll med kameror som Sony A7 S III eller Sony a7 C, samt de senaste Panasonic LUMIX-modellerna med fullformatssensor (S1, S1H och S5), Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K, 6K och 6K Po, Fuji Xt3 och XT4 , Canon EOS R5 och R6 etc.

Kort sagt, det finns spännande nyheter som kommer att uppskattas av de som redan har dessa hängsmycken och som kommer att få några obeslutsamma att köpa dem om de uppskattar idén.

Relaterade artiklar

Back to top button