Längsta laddningskablar för Android eller iPhone mobiltelefoner –

Ett av problemen med tekniken, och speciellt med mobiltelefoner, är att den kabel som vanligtvis följer med inte alltid är så lång som vi skulle vilja, utan vi har alltid möjlighet att köpa en till. längre mobil laddningskabel … En som vi kan sitta med i soffan eller på önskad plats, och som vi fortfarande kan bära den.

Mängden kabel som krävs beror på var och en, utan att tappa kontakten ur sikte behoven hos vår smartphone, som kan vara typ C Android eller Micro USB, även om de senare är mindre och mindre. Dessutom, om vi har en iPhone måste kabeln vara Lightning. Även om vi, innan du gör ett val, rekommenderar att du väljer en längre kabel, bättre än tidigare, när den inte var tillgänglig.

Hur lång är standardladdkabeln?

Innan vi försöker hitta en längre laddkabel måste vi veta, ja eller ja, det är att veta storleken på vår kabel för att inte göra samma misstag. Vi kan mäta det personligen eller tro på vad vi säger eftersom vår kabel kan vara det en meter eller en och en halv meter det är vanligtvis de som tillverkarna lägger till sina lådor på ett generiskt sätt.

cargar movil en publico

Hur inte bara kabellängd Relevant för att försöka hitta den bästa kabeln, andra detaljer om dessa allierade går långt när det gäller att ladda en smartphone. Vi måste också vara uppmärksamma på deras skydd, material och de olika teknologier som inkluderar dem för att göra dem mer rekommenderade och förlänga deras livslängd.

Långa kablar för Android-telefoner

De första alternativen vi lär oss är för Android-mobiltelefoner med USB Type C och Micro USB. Bland dem hittar vi olika möjligheter som anpassar sig till det vi letar efter, och erbjuder oss lösningar som gör att vi kan ladda terminalen från önskad plats utan problemet med för kort kabel.

Den tre meter långa kabeln vi behöver

Den här första kabeln vi hittade ger oss en längd på tre meter, vilket är tre gånger längre än andra laddningskablar som är standard på smartphones. Detta ger oss mer än tillräckligt avstånd för att ladda en smartphone med USB Type C och en maximal laddningshastighet på upp till 5V / 3A. Förutom att den är gjord av slitstark nylon har den extra skydd så att den inte skadas vid slutar med liten ansträngning.

Movil Largo linbana

Olika kabellängder

För den som, beroende på plats, behöver en längre eller mindre kabel är detta paket allt vi behöver i en smartphone med USB Type C-ingång. Vi behöver bara alltid använda det vi behöver. Detta inkluderar dimensioner 0,5 meter, 1 meter, 2 meter och 3 meter för stora avstånd … Tillverkad av helt flexibel nylon, med ändskydd och Quick Charge 3.0-kompatibel.

differentes largos movil kablar

5m kabel för att undvika fall

För de mest krävande och de som inte vill ligga på efterkälken behöver de denna kabel hemma, på jobbet eller var som helst. Från 5 meter det kommer inte att finnas något uttag för långt från mobiltelefonen och vi kan ansluta den till huvudet på en smartphone med USB A-ingång så att den andra änden är USB Typ C. Den har Quick Charge 3.0-kompatibel teknologi, gjord av nylon, med skyddande förstärkning på ändarna och olika färger att välja mellan. , till ett högre pris än andra på grund av dess längd.

linbana movil 5 metro

Multikabel för alla mobiler

Oavsett om du har en Android-mobil med Micro USB-ingång eller ibland kan du behöva en annan enhet med annan ingång än USB typ C , detta är tillbehöret du behöver med sina två meter i lager. Du behöver bara välja den aktuella utgången, som alltid anpassar sig efter dina behov. Men den har utgångar inte bara för Android utan också för iPhones, vilket gör att du kan ladda upp till tre smartphones samtidigt med en maximal belastning på 5V / 3A, med tanke på att den inte används för dataöverföring.

linbana

Längsta iPhone-kablar

Nu är det Ios-användarnas tur, med lika långa laddningskablar som de vi sett i Android, men denna gång med en blixtsnabb utgång för terminalkompatibilitet. Vissa kablar är inte desamma som tidigare och vi kommer att fokusera på alla aspekter, vilket förvånar oss att priset inte är så mycket annorlunda i det här fallet.

Lång kabel för Apple-produkter

Om du letar efter en kabel som är tillräckligt lång för att du ska kunna titta på din mobil under laddning, detta alternativ med två USB till Lightning-kablar den du behöver. Den är också Apple-certifierad, vilket ger oss säker laddning med MFi-certifiering, vilket gör att vi med sin 3 m kabel kan hålla vårt batteri friskt. I det här fallet erbjuder den oss en maximal belastning på upp till 5 V / 2,4 A och möjligheten att överföra filer. För ökad säkerhet finns det förutom nylon flexibla förstärkningar i ändarna.

cargador largo iphone

Packning med kablar av olika längd

Om du inte är säker på vilken längd du behöver, eftersom du regelbundet byter laddningsplats, kan du ha flera kablar för samma pris som en enda kabel. Med detta paket Apple-certifierade kablar vi får en kabel i längderna 0,5 meter, 1 meter och 2 meter, vilket gör att vi i alla lägen har den perfekta kabeln. Fullt kompatibel med alla iPhone från och med iPhone 5, anpassa laddningseffekten till varje produkt.

iphone tamaños kablar

5 meter kabel för din iPhone

Denna kabel anses mångsidig, och inte bara på grund av sin stora längd, vilket ger den 5 meter, vilket avsevärt ökar kapaciteten för alla iPhone-kabel vi redan hade, utan också på grund av dess motstånd. Den har böjts upp till 90 grader och testads utan större skador på grund av förstärkningen i ändarna och det flätade nylonmaterialet. Vi kan behöva en lång iPhone-kabel, men vi kan inte förbise det faktum att den är kapabel håller länge hur det skulle vara.

kabel 5 underjordisk iphone cargando

Relaterade artiklar

Back to top button