Lämna externa hårddiskar hemma: Lenovo Z5 kommer med 4 TB internminne! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Lämna externa hårddiskar hemma: Lenovo Z5 kommer med 4 TB internminne! (Foto)

Chang Chengvice ordförande för Lenovo, fortsätter att vara en välsmakande källa till information om den ökända Lenovo Z5. Efter att ha visat oss några foton av designen (som verkar tyda på en helt gränslös telefon), är det dags för internminne.

Nyheten publicerades den Weibo direkt från Cheng, utan ingresser eller fraser: Lenovo Z5 kommer att ha 4 TB internminne! Vi vet inte om detta kommer att vara det enda tillgängliga minnet (vi tvivlar på det) eller om det kommer att marknadsföras över hela världen, men faktum är att Z5 kommer att definiera en nytt rekord för kategorin.

Även i inlägget verkar det som att vicepresidenten har angett en lanseringsdag under juni, så vi skulle inte behöva vänta länge på mer information. Kom ihåg att hittills är de enda specifikationerna som vi är säkra på rör det skärmsom bör täcka 95 % av frontytan, dvs materialsom ska vara metalliskt på sidorna och botten.

Relaterade artiklar

Back to top button