Lagren av OnePlus 5 är en bristvara över hela världen: är allt normalt eller är det något som kokar i grytan?

Note: We hope you enjoy reading this article: Lagren av OnePlus 5 är en bristvara över hela världen: är allt normalt eller är det något som kokar i grytan?

Under de senaste dagarna, användare Över hela världen de rapporterar unisont en konstig situation som ser OnePlus 5 som huvudpersonen: varianten Skiffer grå från 8 GB RAM och 128 GB internminne ej tillgänglig att köpa. Faktum är att genom att kolla tillverkarens officiella butik, även Italien påverkas av denna otillgänglighet, liksom USA, Kanada och andra länder.

Detsamma kan dock inte sägas om varianten Mjukt guld (från 6/64 GB) och specialutgåvan JCC + (från 8/128 GB), vilket resulterar i regelbundet tillgänglig att köpa för alla användare. Vad kan vara det orsakar av denna bisarra omständighet?

Med all sannolikhet kan några ha kommit nyligen produktionsproblem av anordningen, vilket särskilt skulle påverka varianten mest populär av OnePlus 5 (efter avgången av Midnattssvart), för den mer sobra färgen och för specifikationerna på högre nivå, a ensam 50 € skillnad jämfört med grundvarianten.

Mest misstänksam dock kunde de tolka saken annat: OnePlus kan ha stoppat produktionen av Model 5, eftersom den skulle stanna förbereder för lanseringen av en 5T eller till och med 6 version.

Enbart förklaringen till att Slate Grey-varianten inte är tillgänglig skulle följa samma tidigare skäl.

Utan att låtsas ha sanningen i fickan, vi vi lutar oss mot den första hypotesensedan – bortsett från några rykte isolerade och, än så länge, ogrundade – har ännu inte hänt iakttagelser av en möjlig efterföljare till OnePlus 5, ett avgjort konstigt faktum om lanseringen verkligen var så nära förestående som föregångarens otillgänglighet skulle få dig att tro. Vad tycker du istället?

Relaterade artiklar

Back to top button