Lägga till JPEG- och PNG-bilder i Photoshop: Alla metoder –

Nedan vill vi faktiskt prata om dessa två filformat, i synnerhet, och ett av de vanligaste programmen vi använder för att öppna dem, Photoshop. Detta är branschens bästa adobe fotoredigeringsapp som de flesta av er förmodligen redan känner till. Det är också mer än troligt att många av er satt framför Photoshop ett skrivbord i många fall för att utföra uppgifter med bilder.

Vid den tiden kommer du redan att förstå allt som den här mjukvarulösningen kan göra för oss, och det här är mycket. Allt kommer att bero på vår kunskap om applikationen och hur mycket vi vill eller bör fördjupa oss i den. Men ja, du kanske börjar med detta Adobe-program och vill veta några grundläggande aspekter. Det är därför vi hjälper dig nedan.

Eller låt oss prata om alla sätt att öppna och ladda Jpeg och PNG-bilder i Photoshop för vidare bearbetning. I sin tur kommer vi att se några av de problem du kan möta i detta avseende.

Hur man öppnar JPEG- och PNG-filer i Photoshop

Som vi nämnde tidigare är detta kraftfullt för fotoredigering ett program som låter oss utföra många uppgifter av denna typ. Men innan vi kan göra det bästa av detta måste vi känna till de mest grundläggande begreppen på djupet. En av dem, hur skulle det kunna vara annorlunda, är att ladda in de filer vi behöver i själva programmet.

Från välkomstfönstret

De senaste versionerna av programmet har ett välkomstfönster som försöker göra saker lättare för oss i samma mening. Vi informerar dig om detta eftersom vi direkt kan öppna de senast bearbetade filerna, skapa ett nytt skrivbord eller öppna något annat foto.

Tja, om vi har att göra med JPEG för första gången eller PNG-bild , i det här fallet är vi mest intresserade av alternativet Öppna.

Abrir bienvenida

Det här är knappen vi hittar till vänster i detta fönster och som leder oss till ett nytt utforskarfönster så att vi kan navigera disk … Därför behöver vi bara välja den eller de JPEG- eller PNG-filer som vi kommer att hantera här.

Öppna JPEG och PNG med Photoshop-menyn

Å andra sidan kan det vara så att vi redan arbetar i programmets huvudgränssnitt med andra projekt … Men vid det här laget måste vi lägga till en ny JPEG- eller PNG-fil till Photoshop från huvudprogrammets fönster. Tja, det här är också väldigt enkelt.

I det här fallet behöver vi bara gå till menyalternativet Arkiv där vi hittar flera alternativ i detta avseende.

Abrir interphase photoshop

Med Open kan vi navigera diskblock letar efter en JPEG eller PNG som vi vill ladda in i programmet. Detta öppnas med det ursprungliga filnamnet, men vi kan ladda det med ett annat namn direkt genom att använda menyalternativet Öppna som. Även i denna Arkiv-meny hittar vi en rullgardinslista som ger oss direkt tillgång till de senaste filerna som vi har arbetat med i programmet tidigare.

Ladda upp foton genom att dra och släppa

Men det här är inte de enda metoderna vi kan använda i detta avseende för att öppna och ladda en JPEG eller PNG i Photoshop. Vi kan också använda en som kan spara tid och vara mer flexibel i Photoshop. Vi pratar om möjligheten att använda Windows dra och släpp-funktion … Samtidigt vill vi säga att vi, till exempel vid programmets skrivbord, öppnar Explorer-fönstret.

I det här fallet går vi till mappen på disken där vi sparade JPEG- eller PNG-filerna och klickar på den vi behöver. Vid det här laget behöver vi inte längre dra den till Photoshop-skrivbordet för att ladda.

Foto av författaren

Detta är något som vi också kan göra, inte från en konduktör, direkt från Hemsida … Om vi ​​går till Internet från vår favoritwebbläsare och hittar en bild som intresserar oss, kan vi alltså ladda in den i ett redigeringsprogram. Uppenbarligen har vi möjlighet att spara den på en lokal enhet och öppna den med några av de metoder som diskuterats tidigare. Men för att rädda dig själv från dessa steg är det en bra idé att dra det rakt in i Photoshop. Skrivbord.

Problem med att ladda PNG-fil i Photoshop

I många fall är det ganska vanligt att använda en PNG-fotofil som ett transparent material. Således kan vi lägga en bild ovanpå en annan utan problem. Annars, om den hade en färgad bakgrund, måste vi först klippa ut den med hjälp av något av programmets verktyg för den delen. Du måste använda Magic Wand eller Magnetic Lasso.

Men om den ursprungliga PNG redan är genomskinlig, så är det detta vi sparar. Men vi kan hitta ett problem när vi laddar eller öppnar en transparent fil av detta format i ett Adobe-program. Vi säger detta eftersom det ibland händer att det öppnas med en svart bakgrund, även om det saknas i originalet. Detta händer till exempel om vi kopierar ett foto till urklipp från webbläsare och klistra in den i Photoshop.

PNG Fondo Negr

Samma sak händer om vi drar den genomskinliga PNG direkt in i programmet med hjälp av musen. Tja, anledningen till detta är att Windows tar automatiskt bort transparensinformation när den sparas i urklipp. Därför betyder det att efter att ha klistrat in eller dragit visas det med en svart bakgrund, vilket irriterar oss. För tillfället är lösningen enkel. För att få dessa bilder att öppna utan bakgrund rekommenderar vi att du sparar dem på din PC-hårddisk först … Då behöver vi inte längre ladda den med någon av metoderna som vi pratade om tidigare.