Laddningstiderna för Galaxy S9 bör inte ändras jämfört med tidigare: vilken tråkig Samsung!

Note: We hope you enjoy reading this article: Laddningstiderna för Galaxy S9 bör inte ändras jämfört med tidigare: vilken tråkig Samsung!

Sedan flera år tillbaka har Samsung inte ändrat laddningsstandarden för sin toppklass (och inte bara de), och Samsung S9 bör inte vara ett undantag.

De två smartphones har faktiskt fått 3C-certifiering i Kina, där det bekräftas att de kommer att stödja standardladdning av en 5V / 2A och den snabba a 9V / 1,67A (15W). Det här är exakt samma värden som för närvarande finns tillgängliga på Galaxy S8 och Note 8, det vill säga de som är baserade på den gamla Quick Charge 2.0som Samsung helt enkelt har döpt om Snabbladdning.

Enligt de senaste ryktena om det ska Galaxy S9 och S9 Plus också ha batterier med samma kapacitet av S8 och S8+, därför i laddningstider de borde bara vara desamma (men autonomin kan fortfarande vara bättre tack vare de olika interna komponenterna).

Synd eftersom Snapdragon 845 även skulle stödja Quick Charge 4.0+, vilket för med sig flera förbättringar jämfört med den gamla versionen 2.0, men tydligen blir det inte på en Samsung-smartphone som vi kommer att kunna prova.

Relaterade artiklar

Back to top button