Laddningsbara lampor för säker camping –

En av de viktigaste är utan tvekan den uppladdningsbara lampan. En produkt som gör att du får ljus även under de mörkaste förhållanden. Och med tanke på vikten av detta element när du går på vandring är det en av de viktigaste delarna av varje vandring. Av denna anledning presenterar vi dig ett urval av tio lösningar som inte kommer att göra dig det minsta besviken.

Dessutom kan den uppladdningsbara lampan användas i många andra situationer. Så det är bäst att ha en sådan här modell i bagageutrymmet på din bil, eftersom du inte vet när du kan behöva den.

Hur man väljer en campinglampa

Det finns ett antal faktorer att tänka på när man letar efter en campinglampa. Till att börja med måste den ha tillräckligt med batteri så att den inte lämnar dig liggande i det mest olämpliga ögonblicket. Fördelen med sladdlösa modeller som de du hittar i vårt urval är att du kommer möjligheten att använda dem på natten och ladda på morgonen.

Å andra sidan skulle det vara idealiskt om de hade någon form av stöd så att du kan hänga lampan var du vill. Du kanske är intresserad av att använda den i ditt tält, men det kan också vara så att du vill belysa ett specifikt område för att du och dina vänner spelar kort eller av någon annan anledning. Således har alla lösningar du hittar ett system av någon typ som gör att du enkelt kan placera dem var du vill.

Uppladdningsbara vandringslampor

Det sista avsnittet vi inte ville ignorera är vattentäthet. Det finns modeller Vad helt nedsänkbar , men vi kan garantera att alla uppladdningsbara lampor som du hittar i vår kollektion är stänksäkra. Mer än tillräckligt för att lampan ska hålla fast om en dusch faller på dig så att du kan förvara den i butiken utan att oroa dig för att gå sönder.

Nu när egenskaperna som en laddningsbar lampa ska ha för vandring, fiske eller annan aktivitet utomlands har blivit tydliga, låt oss titta på de olika alternativen.

Ficklampa LE

Den första modellen vi vill rekommendera dig är den sladdlösa LE-lampan. Den idealiska modellen för användning i alla typer av miljöer eftersom den är IP 44-certifierad, vilket garanterar utmärkt vattenbeständighet. Dessutom dess 1000 lumen kraft kommer att vara mer än tillräckligt för alla användare som vill lysa upp det inre av ett tält.

Zacro lampa

Den andra modellen vi skulle vilja rekommendera dig är en lampa som inte kommer att göra dig besviken det minsta. Deras vapen? Det kommer inte bara att lysa upp ditt tält, utan dess anti-myggfunktion hjälper dessa irriterande gäster att inte festa på bekostnad av dig och de människor som följer med dig. Och detta 2 000 mAh batteri garanterar 3 till 5 timmars batteritid. Med tanke på att denna modell också är vattentät står vi inför ett av de bästa alternativen. Låt henne inte fly!

Tänd lampa

Och hur är det med den här modellen från företaget Izhet. En produkt som sticker ut för sin LED-indikator så att du alltid vet batteriets status … Även om dess kapacitet på 4 800 mAh garanterar autonomi före skandalen. Det bästa? Den har en USB-port, så att du kan använda den som en powerbank och ladda vilken kompatibel enhet som helst. Vad mer kan man begära!

SP-Cow lampa

Ett annat bra alternativ att överväga om du behöver en campinglampa som även kan användas för att ladda din mobiltelefon eller någon annan kompatibel enhet är den här från SP-Cow. Den här enheten har ett 5 200 mAh batteri, vilket är mer än tillräckligt för att njuta av timmar av belysning. Dessutom är det vattentät så att du kan använda den i vilken miljö som helst utan problem.

EULOCA lampa

I det här fallet hittar vi en lampa som garanterar upp till 8 timmars användning, vilket gör den till den perfekta modellen om du ska vara vaken i timmar och chatta, fiska eller bara njuta av utomhus. Och dess fyra lägen låter dig välja det som bäst passar dina behov.

GlobaLink lampa

Vi fortsätter med detta urval av de bästa alternativen att överväga om du letar efter en campinglampa, vi ville inte missa möjligheten att rekommendera denna modell. En enhet som har en mycket blygsam storlek och överraskar med ett element: solpanel inbyggd i toppen som kan rädda dig från flera problem … Du behöver inte ansluta till strömförsörjningen!

Lampa LE

Vi återvänder till LE för att rekommendera en annan av dem bästa campinglampor … Denna speciella modell är avtagbar, så du kan använda hela satsen som om det vore en uppladdningsbar lampa, eller separera ficklampan från huvudstrukturen för att använda den självständigt. Du kommer att bli förvånad över dess kapacitet!

Solarielampa

Letar du efter en lampa som kan användas som ficklampa? Om du gillade den tidigare modellen kommer du att älska denna Suntop-lösning. Som du kan se har den ett greppsystem, så att du kan använda den som du vill beroende på dina behov.

Justech lampa

Ett annat bra alternativ är den traditionella snittmodellen. En enkel enhet med en krok upptill för att hänga denna lampa var som helst och njuta av tre nivåer av ljusstyrka.

Campinglampa GAWAR

Vi rundar av detta urval med de bästa modellerna att hålla utkik efter om du letar efter en uppladdningsbar vandringslampa med denna modell från GAWAR. Deras vapen? Den har två laddningslägen, solenergi eller USB, förutom ett fantastiskt utseende och fem belysningslägen.

Relaterade artiklar

Back to top button