Ladda ner YouTube-videor gratis –

Vi kan inte förneka att nedladdning av YouTube-videor är en av svagheterna hos ett stort antal användare, eftersom det tillåter oss att titta på dem var som helst och på vilken enhet som helst utan att förlita oss på en bra internetanslutning eller slösa bort vår betalningsdata på en mobiltelefon. Eftersom Google inte tillåter dig att ladda ner videor från sin strömningsplattform måste du använda appar från tredje part för att göra detta.

MiniTool uTube Downloader är en gratis applikation som innehåller tre huvudfunktioner: ladda ner videor, ljud och undertexter från YouTube, skapa skärminspelningar och batchkonvertera ljud- och videofiler.

Å ena sidan tillåter det oss ladda ner video, ljud och undertexter från YouTube annonsfri i högkvalitativa MP4-, WebM-, MP3- och WAV-format. Den innehåller också verktyg för att spela in allt som händer på vår PC-skärm, med möjlighet att mata ut format som MP4, WMV, MKV, AVI, MOV, FLV och TS. Dessutom tillåter det oss att konvertera ljud- och videofiler i batch, vilket tillåter import av stora ljud- och videoformat, och kan enkelt redigera över 1000 utdataformat.

Allt du kan göra med MiniTool uTube Downloader

Efter att vi har startat programmet visas dess huvudmeny med ett enkelt gränssnitt och lätt att använda, även om den är helt på engelska. Överst hittar vi tre funktioner som det här programmet har som “YouTube Downloader”, “Video Converter” och “Screen Recorder”. Således kan vi komma åt vilken som helst av dem med ett klick.

Youtube nedladdare

Utan tvekan är detta en fantastisk funktion och anledningen till att vi kommer att ladda ner och installera programmet och det kommer att visas som standard när applikationen startas. Här sticker den ut bland andra liknande program genom att den innehåller egen webbläsare där YouTube-sidan redan öppnas direkt för oss. Dessutom låter det oss logga in på vårt konto, bläddra i våra listor över favoritvideor, ladda ner dem och ställa dem i kö i nedladdningscentret.

Från webbläsaren kan vi också söka och se allt innehåll från YouTube, samt ladda ner allt dess innehåll med olika kvalitet, inklusive 4K. Alternativt har vi möjlighet att kopiera en specifik video-url direkt, för att kunna anpassa det exakta antalet maximala nedladdningar som vi kan göra samtidigt. Dessutom, om vi inte är intresserade av video, kan vi bara ladda ner ljud direkt.

Det är väldigt enkelt att ladda ner vilken video som helst. Vi behöver bara hitta eller kopiera webbadressen till den önskade videon och klicka på nedladdningsknappen som vi hittar i det övre högra hörnet. Sedan visas ett fönster där vi kan välja format och önskad kvalitet och informera oss om storleken på den nedladdade filen. Vi kan också välja om vi vill lägga till undertexter. Efter att ha valt, klicka på “Ladda ner”. Då dyker nedladdningen upp i kolumnen till höger om gränssnittet, varifrån vi kan följa hela processen.

Video Converter

Följande funktion tillåter oss att massivt konvertera videor till olika format, upp till 4K-kvalitet … För att göra detta behöver vi bara lägga till en fil eller mapp genom att klicka på fliken “Lägg till fil / mapp”. Vi kan lägga till så många filer vi vill eftersom det stöder batchkonvertering. Vi kommer sedan att välja format och kvalitet vi vill ha genom att klicka på “Konvertera alla filer till” i det nedre högra hörnet. Slutligen behöver vi bara välja den väg där vi vill att transformationen ska placeras i Output-sektionen. Nu behöver vi bara klicka på “Konvertera” på varje fil, eller om vi vill konvertera alla filer samtidigt, klicka på “Konvertera alla” inuti den blå ikonen i det nedre högra hörnet.

Skärminspelare

Sist men inte minst har vi en funktion spela in vår datorskärm på olika sätt och utan tidsbegränsning. Vi kan spela in i hög kvalitet allt som händer på skärmen på vår PC, justera inspelningsområdet, justera ljudparametrarna och spela upp video i de mest populära formaten. Klicka bara på knappen “Klicka för att spela in skärmen” och ett nytt fönster dyker upp, där du, efter att ha gjort de nödvändiga inställningarna, klickar på den röda “Spela”-knappen för att starta inspelningen.

Gratis nedladdning av MiniTool uTube Downloader

MiniTool uTube Downloader är helt gratis en applikation som vi kan ladda ner direkt från hans Honest Sign-webbplats. Det tillåter obegränsade nedladdningar av YouTube-videor samtidigt som snabba nedladdnings-, konverterings- och inspelningshastigheter bibehålls. Vi behöver bara ladda ner installationsfilen, vilket bara tar 1,94 MB … Installationen är snabb och enkel med hjälp av en guide, utan några försök att infiltrera ytterligare oönskade program.

Alternativ till MiniTool uTube Downloader

Om vi ​​gillar möjligheten att ladda ner YouTube-videor, föreslår vi att du tar några alternativ i beaktande:

Snappea

Denna webbplats kommer att tillåta oss att snabbt och enkelt ladda ner alla typer av video från YouTube och från 100 andra plattformar och webbplatser. Vi kan ladda ner video i MP4-format eller ljud endast i MP3-format. Och allt detta utan att behöva installera någon programvara på vår dator. För att börja använda honom behöver vi bara gå in på hans Honest Sign-webbplats.

Freemake Video Converter

I det här fallet är det en videokonverterare som är kompatibel med över 500 format. Dess funktioner inkluderar också möjligheten att konvertera och extrahera videor från YouTube, Facebook, Vimeo och andra plattformar. Det låter oss också extrahera ljud från YouTube eller konvertera video till MP3, MP4, AVI, WMV, MKV, DVD. Den har en gratisversion som vi kan ladda ner från vår hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button