Ladda ner Windows 11-bakgrundsbilder i 1080 och 4K –

Microsoft, precis som alla andra företag, åtföljer vanligtvis sina evenemang med ett foto eller en logotyp. Och de tipsar ofta om vad som kommer att hända härnäst. Den nya bilden som väckte spekulationer kring nya Windows 11 liknar den som användes för att fira Windows 46-årsjubileum tidigare i år. Skillnaden är dock att skuggfältet har tagits bort. Så de två strålarna ser ut som 11.

Det behöver inte betyda någonting. Samma skugga kan också uppstå om ljuskällan är placerad i en mycket sned punkt i bilden. Men hur som helst, denna reklambild har orsakat kontroverser och spekulationer. Så Microsoft bestämde sig för att ladda upp det till Internet så att vem som helst kan ladda ner det och använda det som bakgrund på sin PC.

Ladda ner Windows 11 bakgrund

I helgen beslutade Microsoft att ladda upp den här annonsbilden till sin egen. WallpaperHub Konto. På så sätt kan alla som vill installera det på sin dator och ställa in det som bakgrundsbild göra det utan att ändra storleken på de lågkvalitativa bilderna som cirkulerar runt.

Denna nya fond är tillgänglig helt gratis på följande länk. Originalbilden som laddats upp av Microsoft har mått 1920 × 1080 … Men företaget höjde det också till andra storlekar och lyckades hitta en bakgrundsversion för super bred skärmar, för Surface-datorer (såklart), för mobiltelefoner och till och med i 4K-upplösning.

Ladda ner Windows 11-reklamen

Vi behöver bara välja den upplösning vi vill ladda ner och klicka på den. Bilden öppnas i en ny flik och vi kan spara den genom att högerklicka på den och ” Spara som “. Efter att ha sparat bilden kan vi ändra Windows-bakgrunden som vi har ställt in just nu för att använda den här bilden istället.

Ladda ner andra officiella Microsoft-bakgrunder

Lyckligtvis är detta inte den enda officiella bakgrunden som Microsoft tillåter oss att ladda ner från WallpaperHub, och det är inte heller den snyggaste. Företaget har en officiell profil på denna tapetsajt där vi kan hitta alla typer av bilder.

I denna länk kan vi hitta över 2 100 (och växande) officiella Microsoft-bilder … De flesta av dessa bilder är högkvalitativa fotografier av landskap, djur eller föremål som passerar genom Spotlight. Dessutom kan vi även hitta samlingar av officiella fonder, som de som ingår i Surface.

En enorm samling tapeter av mycket hög kvalitet, tack vare vilken vi kommer att kunna släppa en bakgrund varje dag.

Relaterade artiklar

Back to top button