Ladda ner Weapon Mod för Minecraft PE: Nuclear, Medieval and Laser

Ladda ner de bästa vapenmoderna för Minecraft PE för Android OS-enheter: använd kraftfulla svärd och besegra dina fiender, använd lasrar för att bekämpa motståndare.

Många vapen i Minecraft PE: Lasrar och sprängämnen

Det finns inte många vapen i den ursprungliga Minecraft PE, men mods kan fixa denna situation mycket. De föreslagna ändringarna är mycket olika i sitt syfte och kraft. Till exempel, TNT hjälper dig att snabbt rensa området för oönskade invånare och skräp.

Och svärd är perfekta för försvar under byns raider.

mod-osob

Mods erbjuder också inte en specifik typ av vapen, utan dess olika variationer. Efter att ha installerat tillägg får användare många möjligheter för försvar och underhållning i Minecraft PE.

Kärnvapen

Som många vet är kärnvapen ett av de farligaste i livet. Därför är dess användning i militära konflikter strängt förbjuden på grund av irreversibla konsekvenser för miljön och mänskligheten som helhet.

Men för Minecraft PE är sådana begränsningar inte ett problem, eftersom alla åtgärder äger rum i spelet.

yader

Utvecklarna lägger till flera hundra nya sprängämnen i spelet.

Många av den presenterade TNT har blockens ursprungliga struktur, men inte egenskaperna! Kraften hos dynamit har ökat flera gånger, på grund av vilka hela kratrar bildade av explosioner kommer att visas på kartan.

Det mest kraftfulla sprängämnet är Mega TNT… Användningen av denna mod för kärnvapen i Minecraft PE kan förstöra inte bara biomen utan också hela den genererade kartan.

På grund av vilket enheten tar några sekunder att starta förstörd terräng.

Hämta: https://4mcpe.ru/mod-yadernoe-oryzie-minecraft-pe.

Medeltida vapen

Faktum är att medeltiden var ganska grym och kom ihåg i historien just på grund av dess blodiga krig.

Därför är det inte förvånande varför utvecklarna av mods för Minecraft PE bestämde sig för att ta den här tiden som grund.

Vapen från den perioden var verkligen enastående: en mängd olika svärd, spjut, armbågar.

srednevekovoe

Mod för medeltida vapen för Minecraft PE erbjuder flera typer av standardsvärd, som också har förbättrats i deras egenskaper och utseende.

Hämta: https://4mcpe.ru/mod-srednevekovoe-oryzhie-minecraft-pe.

Laservapen

Vi är säkra på att du har hört talas om det berömda Star Wars-universum mer än en gång. Skaparna bestämde sig för att förkroppsliga några av möjligheterna från detta universum i Minecraft PE.

Modet lägger till farliga lasrar i spelet, vars aktivering kan skada inte bara fienden utan också Steve själv.

laser

Vapen är också farliga på grund av att utvecklarna har lagt till nya egenskaper i lasrarna. Dessa inkluderar: skjuta avgifter, utropa blixtar.

Hämta: https://4mcpe.ru/mod-lazenoe-oryzhie-minecraft-pe.

Relaterade artiklar

Back to top button