Ladda ner länk och spelteaser –

Ladda ner teaser-appen nu

Officiell Blue Box-konto meddelade att den 29 juli kan appen som ska väcka spelets teaser vara förladdad. Detta är ett lite udda tillkännagivande igen, eftersom med tanke på att teasern inte kommer förrän i slutet av augusti, varför skulle företaget fortsätta att få användare att känna sig yr?

Detta tillkännagivande är en annan anledning till oro eftersom appen inte kommer att visas som sådan. på PSN till 29 juli … Detta kommer att vara den tid då du kan ladda ner det och förbereda innehåll, men du kommer inte att kunna lansera det förrän i slutet av augusti. Senare 10 augusti , kommer “introduktion”, och sedan en sista teaser i slutet av augusti. Vilken dag är augusti? Tja, det blir nästa fråga vi måste ta itu med eftersom de inte har lämnat några detaljer om detta.

Är detta en introduktion?

Övergiven

Som om det inte vore nog så har vi det i augusti 10 … Under titeln “introduktion” verkar det som att den nedladdade appen kommer att tillåta dig att göra något, även om mycket av det vi har, att det i princip kommer att vara en startskärm som inte kommer att aktiveras förrän i nyckelögonblicket.

Vi kommer inte att förneka att vi älskar hela den här situationen Övergiven men det är sant att frustrationsslaget kan bli så stort att det kan göra mer ont än förväntat. Vid det här laget vet vi inte ens vad vi ska tro, men baserat enbart på officiell information kan vi bara säga att en liten studio utan tidigare spel förbereder en imponerande lansering av PlayStaiton, som inkluderar en teaser genererad i realtid på själva PS5. … Varför ska vi tvivla på dem?

Ett skämt som håller på att gå över styr

Nu när vi har en kalender med 3 olika möten återstår det att se när exakt den dagen Blue Box bestämmer sig för att släppa en teaser blir. Det vill säga om de inte beslutar sig för att skjuta upp ännu en gång, eftersom allt i detta skede kan förväntas.

Och detta är baserat på det faktum att Blue Box-folket är verklig forskning och inte har något att göra med Kojima, situationen av förvirring med den berömda utvecklaren och Konami kan ha gått över styr. Skämtet var roligt till en början, men det nådde en sådan skala att lite research gjorde situationen för stor.

Relaterade artiklar

Back to top button