Ladda ner gratis och installera en IDE för programmering –

Vad är Visual Studio

Visual Studio är en IDE (Integrated Development Environment) utvecklad av Microsoft för Windows och macOS. Denna IDE är utformad för att tillåta oss att programmera i en mängd olika programmeringsspråk, inklusive:

 • C, C++
 • MOT #
 • Visual Basic .NET
 • F #
 • Java
 • Pytonorm
 • rubin
 • PHP
 • ASP.NET MVC
 • Django

Men förutom att vara kompatibel med alla dessa språk, är han också specialiserad på att dra full nytta av Microsofts möjligheter, både på Windows (redo att dra nytta av alla API:er och alla operativsystembibliotek) och att dra full nytta av alla möjligheter. Azure molnfunktioner. Det tillåter oss också att skapa webbplatser och webbapplikationer, samt alla typer av tjänster på .NET-plattformen.

De viktigaste funktionerna som vi kan lyfta fram i denna programmeringsmiljö är:

 • Syntaxmarkering : markerar funktioner och alla kodelement för att göra det lättare att läsa och förstå hur de fungerar.
 • Understruken – Upptäck och flagga automatiskt eventuella problem eller kodfel. Och tack vare din snabb handling ger du oss rekommendationer om hur man åtgärdar dessa fel.
 • Kodrensning : Med ett klick kan vi formatera koden och tillämpa alla typer av korrigeringar som erbjuds av IDE.
 • Refaktorering : Den här funktionen låter oss automatisera uppgiften att intelligent ändra variabler, extrahera kodrader och mer.
 • IntelliSense : låter oss se information om vår kod i realtid och dessutom fylla funktioner och små kodavsnitt.
 • Sök : gör det enkelt att hitta det vi behöver i egenskaper, alternativ och menyer.
 • Dela detta : Redigera och felsök kod med andra kollegor i realtid, oavsett vilken typ av applikation eller vilket språk som används.
 • Ring hierarki – Visar metoderna som anropar den valda metoden.
 • CodeLens – Hjälper till att hitta kodreferenser, kodändringar och relaterade buggar.
 • Gå till definition : låter oss hoppa direkt till där funktionen eller typen är definierad
 • Visa definition : Visa definitioner.

Skillnader mellan versioner

Visual Studio har tre olika utgåvor, så vi kan välja den som bäst passar våra behov. Den första är gemenskap version. Denna upplaga helt gratis för alla användare, med begränsningen att den endast kan användas på personlig nivå, för utbildningsändamål och i ideella organisationer. Den saknar också vissa funktioner som beroendekontroll i realtid, diagram över arkitekturnivåer, arkitekturkontroll, kodkloning och vissa funktioner som CodeLens är partiska. Den saknar också IntelliTrace, Codemap Debugger Integration, .NET Memory Dump Analysis, Dynamic Unit Testing, IntelliTest, Microsoft Fakes, Code Coverage, Inline Assemblies, Xamarin Inspector och Xamarin Profiler.

För det andra har vi Professionell utgåva … Den här utgåvan kostar $45 per månad och är förutom Azure DevOps (grundplan) licensierad för affärsanvändning och har samma begränsningar som Community-utgåvan. Den är lämplig för små till medelstora organisationer med cirka 5 användare.

Äntligen har vi Företagsutgåva. Det här är den mest omfattande av dem alla, den har alla olåsta funktioner som vi inte kan hitta i Community- och Professional-utgåvorna, och den har Azure DevOps (grundplan + testversion). Dess pris, ja, $250 per månad. Rekommenderas för stora företag med fler än 500 anställda.

Varumärket Visual Studio har alltid varit synonymt med något professionellt, betalt och väldigt, väldigt privat. Men tankesättet hos Microsoft förändras. Och förutom tidigare utgåvor kan vi också hitta ett liknande program som kallas Visual Studio Code som låter oss använda en OpenSource-kodredigerare med några avancerade IDE-funktioner så att vi kan redigera och felsöka kod på vilket operativsystem som helst. systemet .

ladda ner och installera

Som vi redan har förklarat är Community-versionen helt gratis för alla användare. För att ladda ner den behöver vi bara komma åt den här länken och i avsnittet “Visual Studio” välj den utgåva vi vill ladda ner.

Vi kommer att ladda ner en fil från Microsofts webbplats, tar lite mer än 1 MB … Denna fil inkluderar inte IDE, men ansvarar för att ladda ner den senaste versionen som finns tillgänglig från företagets servrar. Vi kör filen och vi ser det första steget i guiden, som kommer att instruera oss att acceptera licensvillkoren och välja några av installationsalternativen.

Ladda ner Installera Visual Studio - 2

Programmet kommer att ta hand om nedladdning och installation av installationsprogrammet (ursäkta redundansen).

Ladda ner installera Visual Studio - 3

När det är över får vi se mästaren. I den kommer vi att kunna välja de komponenter som vi vill installera, språket och sökvägen till hårddisken som vi ska placera IDE på.

bas visual studio utrymme cirka 800 MB även om detta kan öka beroende på vilka ytterligare komponenter vi installerar. Vi måste välja minst en arbetsbelastning för att utnyttja potentialen i denna Visual Studio. Som vi kan se, efter ett par arbetsbelastningar vi noterade, ökade utrymmet från 800 MB till mer än 18 GB

Ladda ner Installera Visual Studio - 8

Klicka på “Installera” och nedladdningen av alla nödvändiga komponenter och deras motsvarande installation börjar. Vi måste vänta på att processen ska slutföras innan vi kan börja använda IDE.

Ladda ner Installera Visual Studio - 9

Installera ytterligare arbetsbelastningar och beroenden

Det kan hända att vi med tiden måste använda andra arbetsbelastningar eller några bibliotek eller beroenden som vi inte installerade som standard vid den tiden. Lyckligtvis finns det inget behov av att ladda ner och installera hela IDE, men i programmet kan vi hitta själva installationsprogrammet, vilket gör att vi kan lägga till (eller ta bort om vi inte längre behöver det) vad vi vill.

Du kan komma till det från avsnittet “skapa ett projekt”. Bland alla alternativ vi har installerat kan vi hitta alternativet ” Installera ytterligare verktyg och funktioner “.

Ladda ner Installera Visual Studio - 10

Genom att klicka på den här knappen kommer vi att se installationsprogrammet igen, från vilket vi kan välja alla objekt som vi vill installera eller ta bort.

Ladda ner Installera Visual Studio - 11

Efter det behöver vi bara klicka på knappen “Ändra” (den som installerades tidigare), och det är det. När detta är klart är de nya arbetsbelastningarna redo att börja.

Relaterade artiklar

Back to top button