Ladda ner Android 12 bakgrundsbilder för alla mobiler –

Inte lång tid kvar tills Google officiellt introducerar sin nya mjukvara och utvecklare kan dyka in i de första versionerna av det mobila operativsystemet, men som du kan läsa i rubriken på denna artikel, ladda ner Bakgrund Android 12 inget behov av att vänta.

Från och med nu kan du ladda ner nästa bakgrundsbild Android uppdatering för vilken enhet som helst. Den här tapeten är uppenbarligen inte den enda mjukvarunyheten från vilken vi förväntar oss flera saker, som bättre kompatibilitet med mörka tema, förbättrade sekretessfunktioner, ett uppdaterat meddelandesystem och ett nytt sätt att lansera appar som vi använder samtidigt. … tid genom multitasking.

Ny tapetdesign för din mobiltelefon

Först Läckt Android 12 som vi var på för några dagar sedan visades en ny design av systembakgrunder, som du nu kan ladda ner, i olika storlekar, eftersom de kan anpassas perfekt till storleken på smartphoneskärmen som du håller i handen.

Som med alla tapeter som har märkts i tillverkarens anpassningsskikt är detta inte fallet. Android 12 för spektakulära … Den här gången har vi två format av sandiga berg, ett för dagen och det andra för natten med en enastående minimalistisk utsikt.

Dessa bakgrundsbilder kom sannolikt från utvecklarens förhandsgranskning, så chansen är stor att de inte kommer att vara en del av den fullständiga och slutliga versionen som släpps senare i år, eller har några ändringar. Men lyssna, de är gratis att ladda ner och det kostar dig inte mer än att klicka på var och en, hålla fingret på den du gillar bäst, ladda upp den till ditt smartphonegalleri och därifrån använda den som bakgrundslås eller startskärm . Minimal ansträngning.

Google ställde in sitt vanliga utvecklarevenemang förra året på grund av den globala pandemin och släppte de första versionerna av Android 11 utan större fyrverkerier. Det kan antas att, eftersom situationen fortfarande är mycket långt ifrån kontroll, kommer situationen att upprepa sig i år, och den första Android 12 nyheter vi får plötsligt veta om detta inom de närmaste veckorna, innan sommaren kommer.

Relaterade artiklar

Back to top button