läckte nya bilder och eventuellt pris –

Samsung Galaxy z flip 3 kommer närmare och närmare att officiellt avtäckas och äntligen ge oss möjligheten att njuta av den nya generationen hopfällbara telefoner från det sydkoreanska företaget. Efter att ha förhandsgranskat några av funktionerna som avslöjades i de senaste läckorna, tittade vi på dess möjliga design som framtida funktioner.

Nu är den senaste informationen som har släppts ännu mer uppseendeväckande eftersom vi kommer att veta hur mycket denna hopfällbara Samsung-terminal kommer att kosta oss. Dessutom cirkulerade rykten tidigare denna månad om att denna smartphone från det asiatiska företaget skulle komma ut på marknaden till ett något lägre pris än sin föregångare, Galaxy Z Flip.

Möjligt pris på Z Flip 3

Bäst av allt, allt tyder på att det asiatiska varumärket förbereder detaljer för avtäckningen av sin nästa hopfällbara mobila enhet i augusti 2021. Den tredje generationen, som lovar att göra viktiga förändringar i flera aspekter, vilket har upptäckts de senaste veckorna.

Först och främst, om priset vi kan få när denna Samsung-modell officiellt lanseras på marknaden äntligen nås. I synnerhet, enligt vissa rykten, kommer denna mobila enhet att släppas den 3 augusti och kommer att ha pris från $959 till $1,099 , vilket kommer att vara från 806 till 924 euro. Man måste dock komma ihåg att de olika skatterna som motsvarar den i Spanien måste läggas till, så kostnaden blir ännu högre.

Återger Samsung Galaxy Z Flip 3

Fler vikbara Galaxy-nyheter

Även om andra källor har uppskattat det nya läckta bilder av Galaxy Z Flip 3 det syns tydligt hur datumet som väcker uppmärksamhet placeras på dess paneler: 11 augusti. Detta fick många att tro att slutdatumet inte skulle vara den 3 augusti, utan det senare. Och alla färgalternativ för denna vikbara Samsung-mobil har visats.

Bland de senaste nyheterna som fortsätter att dyka upp inför lanseringen talas det dessutom om att den här hopfällbara enheten från Samsung kommer att ha en Snapdragon 888. Och inte bara det, utan den kommer att den sekundära panelen är mycket större än Galaxy Z Flip sägs den vara 1,9 tum större. Som du kan se av de olika renderingarna som har kommit ut de senaste månaderna.

På den fotografiska sidan kommer detta sydkoreanska märkes telefon att vara generös. konfiguration med två kameror och en selfiekamera under skärmen. Även denna nya Galaxy Z Flip kommer att ha ett större batteri än sin föregångare.

Källa> Giznext

Relaterade artiklar

Back to top button