Läckte möjliga bak- och frontpaneler på Galaxy S9 och S9+ och en kort video av en prototyp! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Läckte möjliga bak- och frontpaneler på Galaxy S9 och S9+ och en kort video av en prototyp! (Foto)

Pratet fortsätter om den kommande Samsung S9, 2-toppen i 2018 års sortiment som företaget med största sannolikhet kommer att presentera på MWC i slutet av februari. Det betyder inte att pusselbitarna redan verkar passa ihop ganska bra.

Vi kommer faktiskt att ha en design liknande förra året, med infinity display med ännu tunnare kanter, och en fingeravtrycksläsare äntligen placerad under den bakre kameran, som på den nya Galaxy A8 (2018) precis tillkännagav. Det är synd det Galaxy S9 kommer bara att ha en bakkameramedan äran att ta med två kommer att vara upp till endast Galaxy S9+eller så verkar det (och det står också så @evleaks).

Det sistnämnda faktumet bekräftas av de aktuella bakpanelerna, just läckta. Den till höger, som tillhör S9+, är faktiskt lite större än den andra, vilket tyder på närvaron av en extra sensor. Notera också den olika positionen för LED blixt. Inget alltför annorlunda istället i frontpanelerna (som kan vara enkla skärmskydd – förra året läckte många till S8), som påminner mycket om de på Galaxy S8 och vars kanter inte verkar så mycket tunnare.

Kort sagt, vi är inte helt övertygade om de aktuella bildernas godhet, som dock, på gott och ont, motsvarar vad som framkommit hittills, inklusive renderingarna av @OnLeaks, och som därför, oavsett om de är original eller inte, ger dig fortfarande en bra uppskattning av hur nästa Samsung S9 ska se ut, med undantag för oförutsedda förändringar. Och bara för att lägga till en nypa extra peppar, lämnar vi också en mycket kort video av en påstådd Galaxy S9 + prototypsom framhäver de två bakre kamerorna “nakna”.

Relaterade artiklar

Back to top button