Läckte de troliga specifikationerna för Meizu M6 Obs: äntligen en ny SoC! (Foto)

Efter att ha hoppat över siffran 4 – på grund av den välkända tetrafobin som är utbredd i asiatiska länder – återupptar Meizu den kanoniska utvecklingen av sin nomenklatur och förbereder sig på att ta fram en ny exponent av dess populära budget phablet-serie: M6-anteckningar.

Övergången från M3 Note till M5 Note hade gett mycket liten tillfredsställelse för Meizu-fansen, som ofta har klagat på prestanda inte helt tillfredsställande av SoC MediaTek Helio P10, finns på båda versionerna. Att döma av specifikationerna som läckt ut idag, åtminstone ur denna synvinkel M6-anteckningar kommer att riva större konsensuseftersom den förväntas montera en Helio P25.

Känslan av Deja vu men det återupptas så snart du granskar andra egenskaper hårdvara: alltid en skärm från 5,5 “IPS i upplösning Full HD, 3 eller 4 GB RAM Och 32 eller 64 GB internminne (16 GB-snittet borde äntligen försvinna). Kameran kommer fortfarande att vara från 13 megapixlar och batteriet (bekräftelse är välkommen här) från 4 000 mAh.

Om så långt det hela skulle kunna uppskattas av framtida köpare av M6-anteckningar – versionen 4/64 bör kosta 1 599 yuan (ca 205 €) – a estetisk förnyelse, efter två nästan identiska modeller. I frånvaro av foton eller renderingar kan vi inte säga om Meizu kommer att glädja sina fans, så vi väntar på det presentation av den nya modellen, som inte borde vänta på sig.

Relaterade artiklar

Back to top button