Läckte de möjliga specifikationerna för LG V20, men det finns något team som inte vad

Note: We hope you enjoy reading this article: Läckte de möjliga specifikationerna för LG V20, men det finns något team som inte vad

LG V20 kommer att bli den första smartphonen i världen med Android 7.0 Nougat; men förutom det, hur ska det göras internt? Hittills har vi inte haft några speciella läckor om det, men saker och ting förändras nu med en rapport från Korea, som dock målar upp en något märklig smartphone.

I själva verket talar vi om en 5,5 tum full HD-skärmjämfört med LG V10:s 5,7 tum QHD, och det nämns inget om sekundär display som utmärkte den första modellen. Det borde finnas en inuti Snapdragon 820kopplat till 3/4 GB RAM (varför denna osäkerhet? Både V10 och G5 har 4 GB …) och 32/64 GB internminne, utbyggbart med microSD upp till 256 GB.

där backkamera bör gå upp till 20 megapixlar, medan den främre kommer att stanna vid 8 MP, men inte ens i det här fallet nämns det dubbla främre kameror, istället närvarande på V10. Slutligen talas det även om en USB Type-C-port och en batteri från 4 000 mAh, vilket det inte finns så mycket att säga om.

Kort sagt kan det bara vara en något ofullständig rapport, även om steget bakåt på displayen fortfarande verkar konstigt för oss. I vilket fall som helst är detta praktiskt taget det första försöket att rekonstruera specifikationerna för LG V20, och vi kommer att se om nästa läckor i ämnet kommer att bekräfta det eller inte, och i alla fall förväntar vi oss nyheter på IFA 2016.

Relaterade artiklar

Back to top button