Läckta specifikationer för Huawei Mate X2 –

Vikbar mobilteknik är en realitet, men vi vet fortfarande inte hur länge den kommer att stanna. En liten handfull våghalsar, inklusive Samsung, Huawei och Motorola, var de första företagen som började sälja dessa typer av enheter i en mängd olika smaker. Huawei trots dolda problem glömmer inte sin hopfällbara familj Mate, och nu vet vi mer om den nya modellen som är under utveckling.

Utgivningshastigheten för vikbara smartphones kan inte vara lika snabb som konventionella. Dessutom har de ännu inte kommit till allmänhetens händer, vilket betyder att vi borde se dem till mer överkomliga priser, vilket vissa påpekar kommer att hända i år. Nu är Huawei Mate X2 certifierad i China Telecommunications Network Access Control (TENAA), vilket också visar några av dess tekniska egenskaper.

Huawei Mate X2, möjliga specifikationer

Enligt noteringen kommer Mate X2 att komma med Den vikbara huvudskärmen är 8,01 “och ytterligare 6,45”. Enheten kommer att mäta 161,8 x 145,8 x 8,2 mm och väga 265 gram och kommer att inkludera ett 4 400 mAh batteri. Dessa specifikationer har kompletterats med de som avslöjats av den berömda kinesiska ledaren Digital Chat Station, som har information om resten av enhetens grundläggande utrustning, inklusive dess dimensioner eller kapaciteten hos dess sensorer.

I denna mening hävdar han att inuti vi hittar Kirin 9000, och att den kommer att vara utrustad med en 16MP selfiekamera. Det kommer också att finnas 50 MP huvudsensor , tillsammans med andra sensorer 16 + 12 + 8 megapixlar. Mate X2 kan också komma med 10x optisk zoom beroende på källa. Det klargör också att terminalen kommer att ha Android 10 och att dess batteri kommer att vara kompatibelt med 66W snabbladdning. Informationen är inte designrelaterad, men de senaste månaderna har vi kunnat se några bilder relaterade till olika patent som Huawei lämnat in som kan tillhöra nästa Mate X2.

Potentiellt Mate X2-patent

Det går till marknaden

Nu är huvudfrågan att veta när Huawei planerar att avslöja enheten … Men en ännu större fråga är om företaget kommer att ha Europa att landa, med tanke på problemen som det drar från USA:s vetorätt. Hur som helst är det högst troligt att rykten kommer att fortsätta att avslöja dess hemligheter innan terminalen blir officiell.

Källa> Huawei Central

Relaterade artiklar

Back to top button