Läckta Google Pixel Fold och andra hopfällbara telefoner från 2021 –

Till en början var tvivel om hopfällbara mobiltelefoner relaterade till deras motstånd och kapacitet, men nu när vi har sett hur den senaste generationen Samsung Galaxy Z Fold erbjuder oss så många fantastiska fördelar. Det gör att många av de som funderar på att ta steget mot vikning, och därför märken också är intresserade, givet 2021 med några nya hopfällbara mobiltelefoner som just har bekräftats av en läcka.

Google Pixel Fold och andra vikningsalternativ på väg

Information som gjorde att vi kunde ta reda på det hopfällbara smartphones Det vi kommer att se 2021 kommer från Elec, som vet vilka enheter som kommer att använda UTG-teknik i sina paneler. En evolution som möjliggör bättre vikning och framför allt mindre skärmar så att de tar mindre plats i handen och fickan. Men det är inte allt, för tack vare denna information blev också panelernas storlek känd.

Bland vilka det fanns Google Pixel Fold , en hopfällbar smartphone efterlängtad av användarna. Hittills följer Google en mycket konstig lanseringsstrategi, men ett annat alternativ med denna pixel kommer att dyka upp i dess katalog, som kommer att kollapsa. Informationen tillåter oss inte att se någon bild av hur det kan se ut, men det vet vi den vikta skärmen blir 7,6 tum kommer från Samsung och har därför samma storlek som den senaste versionen från det koreanska företaget.

xiaomi mi mix foldbar

Men vi måste också lyfta fram Xiaomi Mi Mix Fold 2 , den andra generationen av hopfällbara enheter från Xiaomi, som kommer att försöka etablera sig på denna allt mer intressanta marknad. Den här gången, efter installationen, kommer skärmen att växa till 8,01 tum, vilket för oss närmare en surfplattaliknande upplevelse med en 6,52-tums panel efter stängning. Hoppas att den här gången ja, kommer att nå Europa och Spanien.

Andra tillverkare som också kommer att ansluta sig till lanseringen av hopfällbara mobila enheter 2021: Vivo och Honor efter att ha splittrats från Huawei, varav den senare kommer att kallas Honor Magic Fold. På Vivo-sidan kommer den interna skärmen att vara 8 tum, och den externa – 6,5 tum, vi räknar med det till slutet av året. Slutligen kommer OPPO också att ha en vikbar lansering, även om den denna gång kan skjutas upp till 2022, med en 7,1-tums innerpanel och 5,45-tums yttre skärm.

Och allt detta utan att glömma allt som Samsung förbereder för Unpacked den 11 augusti, där vi hoppas få träffa nya Galaxy Z Fold 3 och Galaxy Z Flip 3 som de mest framstående och innovativa terminalerna i företaget.

Relaterade artiklar

Back to top button