Läckta funktioner i Huawei Nova 8i –

Huawei verkar ligga i viloläge. Hittills under 2021 har den precis lanserat ett par mobiltelefoner, och när vi alla väntade en kvart på Huawei P50 har smartphonen ännu inte setts. Under den senaste Prime Day kunde vi faktiskt inte ens hitta en enda telefon av detta märke till rea.

Men företaget släpper fortfarande en ovanlig smartphone som syftar till att tillgodose behoven hos dem som letar efter en mellanklass smartphone och fortsätter att lita på. Huawei , Nova 8-serien en som fortfarande stöder tillverkartypen och gör det med olika versioner av Nova 8 SE (Dimensity 800U och Dimensity 700 CPU-alternativ), Nova 8 5G, Nova 8 Pro 5G, Nova 8 Pro 4G och nu Nova 8i … Vad är så speciellt med det?

huawei nova 8 nova 8 pro enjoy 20 se

Det blir Huawei Nova 8i

Information från Playfuldroid indikerar att företaget kommer att avslöja denna smartphone förr snarare än senare, även om det inte är känt vilka marknader den kommer att rikta sig till och om den kommer att nå åtminstone Europa. Resten av familjen gjorde inte det, så vi borde inte ha så mycket hopp om det.

Publikationen säger att telefonens utseende bekräftades genom en informativ session som företaget höll för att bekanta sig med produkten från distributörer, genom vilken vi redan vet att den kommer att vara utrustad med en 6,67-tums LCD-panel med Full HD + upplösning, DCI . -P3 och ett imponerande skärm-till-kroppsförhållande på 94,7 %, vilket är en av de högsta i en mellanklasstelefon.

Bakre hölje Huawei Nova 8i kommer att ha en rund kameramodul som liknar den som lanserades i Huawei Mate 30-familjen och kommer att ha ett huvudobjektiv med 64 MP f / 1.9 bländare, ett 8 MP 120-graders ultravidvinkelobjektiv, en 2 MP makrokamera och djupsensor för samma upplösning.

När det gäller telefonhårdvara kommer mellanklassenheten att drivas av Snapdragon 662 och ett 4 300 mAh-batteri med 66W Huawei SuperCharge-stöd, som kan ladda den här cellen helt från 0 till 100 tum på mindre än 40 minuter. Vad sägs om mjukvara? Inga tecken på HarmonyOS 2.0 kommer telefonen leverera butiker med EMUI 11 baserad på Android 10, precis som sina syskon.

Den kommer att finnas tillgänglig i tre färger: Moonlight Silver, Starry Black och Interstellar Blue, men vi vet inte när ännu.

Källa> PlayfulDroid

Relaterade artiklar

Back to top button